kartice-male-bez-amex-2017

button-signin-1button-signup-1

KO JE UBIO DŽENIS DŽOPLIN
03.10.2022.
NOVI SAD - SPRSKO NARODNO POZORIŠTE

El. pošta

Pozorište

 dzenis22

Na scenu „Pera Dobrinović" Srpskog narodnog pozorišta 3. oktobra u 19:30 stiže priča o Dženis Džoplin, neverovatnoj rok zvezdi, ikoni '70-ih koja je izmenila put narednim generacijama žena.

Predstava je prožeta intrigama koje vode publiku nazad u sedamdesete godine prošlog veka, u jednu hotelsku sobu u kojoj je sa samo 27 godina umrla Dženis Džoplin.
Njenu priču će na scenu doneti Bojana Milanović, Sonja Isailović, Stefan Vukić, Dimitrije Aranđelović, Vukašin Ranđelović, Petar Banjac, Filip Grubač i Igor Sakač.
Autorski i izvođački tim čine režiserka Sonja Petrović, spisateljica Tijana Grumić, dramaturg Nikolina Đukanović, scenograf Željko Piškorić, kostimografkinja Senka Ranosavljević, koreografkinja Mira Beba Dobrinković, dok će se za dizajn svetla pobrinuti Tihomir Boroja.

Ovo izvođenje koproducirali su Drama Srpskog narodnog pozorišta (SNP) i Omladinska prestonica Evrope (OPENS).

Predstava „Ko je ubio Dženis Džoplin?" je do sada osvojila brojna priznanja, od kojih su najznačajnije „Korak u hrabrost" na Teatar festu u Banjaluci, kao i Nagrada publike 65. Sterijinog pozorja za najbolju predstavu.

GDE?

NOVI SAD
SRPSKO NARODNO POZORIŠTE
SCENA PERA DOBRINOVIĆ

KADA?

PONEDELJAK 03.10.2022. u 19.30h

VRSTE I CENE ULAZNICA?

PARTER - 1.000 dinara 

MOGU LI ULAZNICE DA KUPIM PUTEM INTERNETA?

Ulaznice za ovaj događaj se nalaze u internet prodaji.

 

Uslovi prodaje i korišćenja

GDE SE NALAZE PRODAJNA MESTA?

Ulaznice su u prodaji u celokupnoj GIGS TIX prodajnoj mrežiKliknite na odgovarajući link za spisak prodajnih mesta u: 

Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.

-->

AKO ULAZNICE ŽELIM DA KUPIM KAO PRAVNO LICE (FIRMA)?

 Ukoliko ulaznice želite da kupite kao pravno lice, pošaljite nam mejl na  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.