kartice-male-bez-amex-2017

button-signin-1button-signup-1

PAZI ŠTA ŽELIŠ
30.09.2022.
NOVI SAD - POZORIŠTE MLADIH

El. pošta

Pozorište

 paziStaZelis3009 baner

Ovim putem vas obaveštavamo o trećem izvođenju pozorišne komedije ''PAZI ŠTA ŽELIŠ'' u Novom Sadu, koje će se desiti 30. SEPTEMBRA 2022 godine sa početkom od 19.30 sati, u ''POZORIŠTU MLADIH''.
''PAZI ŠTA ŽELIŠ'' je pozorišna predstava, ljubavna komedija, adaptirana prema tekstu kanadskog pisca Norma Fostera, u kojoj uloge tumače mladi glumci ALEKSANDRA TOMIĆ, RADOVAN VUJOVIĆ I ALEKSANDAR RADOJIČIĆ.

Tema komedije je iz naše svakodnevnice. Dva tridesetpetogodišnjaka imaju uobičajene duhovite i stereotipne zablude o ženama i kroz svoju maštu kreiraju svoj tip i sliku idealne žene koja bi zadovoljila sve njihove zahteve potrebe i očekivanja. Nekim čudom se takva pojavljuje i tada upadaju u zamke svojih maštanja i želja. Potpuno zbunjeni pred ostvarivanjem njihovih želja i maštanja, uviđaju da prava ljubav leži u nesavršenosti i rešavaju da se ipak prepuste riziku i prepuste se realnom upuštanju u neizvesno putovanja kroz muško ženske odnose.

A KAKO, TO ĆETE VIDETI NA SAMOJ PREDSTAVI!

Ulaznice za ovu predstavu, po cenama od 1.200,00 dinara za parter i 1.000,00 dinara za tribine se mogu kupiti kroz prodajnu mrežu ''GIGS TIX''a.

GDE?

NOVI SAD 
POZORIŠTE MLADIH

KADA?

PETAK - 30.9.2022. u 19:30h

VRSTE I CENE ULAZNICA?

PARTER - 1200 dinara
BALKON - 1000 dinara

MOGU LI ULAZNICE DA KUPIM PUTEM INTERNETA?

Ulaznice za ovaj događaj se nalaze u internet prodaji.

 

Uslovi prodaje i korišćenja

GDE SE NALAZE PRODAJNA MESTA?

Ulaznice su u prodaji u celokupnoj GIGS TIX prodajnoj mrežiKliknite na odgovarajući link za spisak prodajnih mesta u: 

AKO ULAZNICE ŽELIM DA PORUČIM DA MI STIGNU NA KUĆNU ADRESU?

Ulaznice možemo da vam pošaljemo kurirskom službom (Post express) u bilo koje mestu u Republici Srbiji. Cena isporuke ulaznice je 310 din. Za više informacija pošaljite nam mejl na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.

AKO ULAZNICE ŽELIM DA KUPIM KAO PRAVNO LICE (FIRMA)?

 Ukoliko ulaznice želite da kupite kao pravno lice, pošaljite nam mejl na  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.