kartice-male-bez-amex-2017

button-signin-1button-signup-1

DOGODINE U ISTO VREME
7.3.2020.
FUTOG - KC MLADOST

El. pošta

Pozorište

 dogodine baner

U pozorištu KC Mladost u Futogu (Cara Lazara 42)
u subotu, 7. marta 2020. u 20:00

gostuju doajeni naše pozorišne scene:
Milan Lane Gutović i Nela Mihajlović
u predstavi
„Dogodine u isto vreme“

Osim što se glavni junaci upoznaju iako su u braku, sledeće jutro se bude u istom krevetu pitajući se kako se to desilo.
Situacija se komplikuje kada se dogovaraju da nastave romansu, isti vikend, jednom godišnje, svake godine. Vreme prolazi. Oni se menjaju…
Kako nema ni drugostepenih, kamoli primarnih istorijskih izvora iz neimenovanih biblijskih vremena, slobodno je pristati na mitski “podatak” da je večna Eva zavela Adama upravo u petak.
Kao što se zna, ona je tada ubrala jabuku sa Drveta spoznanja, i ponudila mu taj savršeni, zavodljivi oblik koji delom i liči na obrise ženskosti. Ne samo to – Eva i Adam su je jednovremeno zagrizli. Tako su se dotakli zubima i usnama, i to je prvi opisani poljubac u istoriji. Od njega potiču sve ostale posledice.
“Dogodine u isto vreme” je jedna od neizbrojivih ironičnih i komediografskih varijacija u okviru večne dramaturgije para. Sam par žene i muškarca oličava dve polovine jabuke koje se oduvek traže, sa semenjem u obliku pentagrama, simbola čovekovog.

GDE?

FUTOG 
KC MLADOST

KADA?

SUBOTA 7.3.2020. od 20č

VRSTE I CENE ULAZNICA?

PARTER I - 1000 dinara
PARTER II - 1000 dinara
PARTER III - 1000 dinara

MOGU LI ULAZNICE DA KUPIM PUTEM INTERNETA?

Ulaznice za ovaj događaj se nalaze u internet prodaji.

 

Uslovi prodaje i korišćenja

GDE SE NALAZE PRODAJNA MESTA?

Ulaznice su u prodaji u celokupnoj GIGS TIX prodajnoj mrežiKliknite na odgovarajući link za spisak prodajnih mesta u: 

AKO ULAZNICE ŽELIM DA PORUČIM DA MI STIGNU NA KUĆNU ADRESU?

Ulaznice možemo da vam pošaljemo kurirskom službom (Post express) u bilo koje mestu u Republici Srbiji. Cena isporuke ulaznice je 260 din. Za više informacija pošaljite nam mejl na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.

AKO ULAZNICE ŽELIM DA KUPIM KAO PRAVNO LICE (FIRMA)?

 Ukoliko ulaznice želite da kupite kao pravno lice, pošaljite nam mejl na  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.