kartice-male-bez-amex-2017

button-signin-1button-signup-1

OBIČNO VEČE - LANE GUTOVIĆ
4.3.2020.
NOVI SAD - DOM KULTURE

El. pošta

Pozorište

obicno vece baner

„OBIČNO VEČE“

Predstava „OBIČNO VEČE“ je prva predstava na srpskom jeziku koja je do sada igrana na Brodveju.
U svim velikim gradovima su se zabavljali gledajući ovo što se i vama nudi. Od Moskve, Beča, Londona, Pekinga, Ciriha, Ženeve, Johanesburga, Njujorka, Toronta, Vankuvera, Montreala igrana je i u Sidneju, Melburnu, Hobartu i Velingtonu. Na svim kontinentima je pronela slavu našeg osećanja i smisla za humor. Igrana je u Africi, Aziji, Americi Australiji, Novom Zelandu, a verovatno će se igrati i na nekoj drugoj planeti ako je nekada čovek bude naselio.
Predstava „OBIČNO VEČE“ je prirodno menjala sadržaj i čuvala aktuelnost do ovih vremena koja su sama po sebi već pogodna za ovu vrstu humora. Nije neki jubilej, ali će možda nekome značiti podatak da predstava „OBIČNO VEČE“ ulazi u treću deceniju... Uverite se sami u kakvog je starca stasala.

GDE?

NOVI SAD
DOM KULTURE

KADA?

SREDA 4.3.2020. u 21č

VRSTE I CENE ULAZNICA?

ULAZNICA - 800 dinara

MOGU LI ULAZNICE DA KUPIM PUTEM INTERNETA?

Ulaznice za ovaj događaj se nalaze u internet prodaji.

 

Uslovi prodaje i korišćenja

GDE SE NALAZE PRODAJNA MESTA?

Ulaznice su u prodaji u celokupnoj GIGS TIX prodajnoj mrežiKliknite na odgovarajući link za spisak prodajnih mesta u: 

AKO ULAZNICE ŽELIM DA PORUČIM DA MI STIGNU NA KUĆNU ADRESU?

Ulaznice možemo da vam pošaljemo kurirskom službom (Post express) u bilo koje mestu u Republici Srbiji. Cena isporuke ulaznice je 260 din. Za više informacija pošaljite nam mejl na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.

AKO ULAZNICE ŽELIM DA KUPIM KAO PRAVNO LICE (FIRMA)?

 Ukoliko ulaznice želite da kupite kao pravno lice, pošaljite nam mejl na  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.