kartice-male-bez-amex-2017

button-signin-1 button-signup-1

SUMRAK BOGOVA
27.1.2020.
NOVI SAD - SVEČANA SALA NIS-A

El. pošta

Pozorište

sumrak bogova baner

Nakon sto je 1.oktobra premijerno izvedena u Beogradskom dramskom pozorištu, predstava "SUMRAK BOGOVA" koju je režirao Jagoš Marković,27.januara doživljava i svoju novosadsku premijeru u NIS-ovoj svečanoj sali.

Ko se ne prilagodi i ne prikloni vlasti propada. Da li je to baš uvek tako?
To je ustvari vrlo poučna i primenljiva priča u bilo kom pa i današnjem vremenu,priča o tadašnjem strmoglavom usponu hitlerizma u Nemačkoj, u onoj ključnoj fazi u kojoj on preko noći grabi svu vlast i moć i pravo na neograničeno nasilje. Rađena je po motivima čuvenog filma Lukina Viskontija o usponu i propasti, bogate porodice industrijalaca,u vreme kada nacizam u Nemačkoj postepeno cveta, stara aristokratija bespovratno propada, a vodeća mesta u državi, polako ali sigurno, preuzima Hitlerova partija.Priča prati raslojavanja i sukobe unutar nacističkog društva, ali pre svega kroz sliku moralne erozije jedne elitne porodice i njihovog ponašanja u novim istorijskim okolnostima.

Glumačku ekipu čine:
MILAN LANE GUTOVIĆ
BRANKA ŠELIĆ
ISIDORA SIMIJONOVIĆ
VLADAN MILIĆ
PAVLE PEKIĆ
JOVO MAKSIĆ
MILAN ČUČILOVIĆ
MILICA ZARIĆ
VANJA NENADIĆ

GDE?

NOVI SAD
SVEČANA SALA NIS-A

KADA?

PONEDELJAK 27.1.2020. u 20č

VRSTE I CENE ULAZNICA?

PARTER - 1300 dinara
BALKON - 1000 dinara

MOGU LI ULAZNICE DA KUPIM PUTEM INTERNETA?

Ulaznice za ovaj događaj se nalaze u internet prodaji.

 

Uslovi prodaje i korišćenja

GDE SE NALAZE PRODAJNA MESTA?

Ulaznice su u prodaji u celokupnoj GIGS TIX prodajnoj mrežiKliknite na odgovarajući link za spisak prodajnih mesta u: 

AKO ULAZNICE ŽELIM DA PORUČIM DA MI STIGNU NA KUĆNU ADRESU?

Ulaznice možemo da vam pošaljemo kurirskom službom (Post express) u bilo koje mestu u Republici Srbiji. Cena isporuke ulaznice je 260 din. Za više informacija pošaljite nam mejl na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.

AKO ULAZNICE ŽELIM DA KUPIM KAO PRAVNO LICE (FIRMA)?

 Ukoliko ulaznice želite da kupite kao pravno lice, pošaljite nam mejl na  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.