kartice-male-bez-amex-2017

button-signin-1 button-signup-1

GRUPNA TERAPIJA - STAND UP
25.11.2019.
NOVI SAD - DOM KULTURE

El. pošta

Pozorište

grupna terapija otkazano

***DOGAĐAJ JE OTKAZAN***

Na osnovu Obaveštenja organizatora da je došlo do otkazivanja događaja GRUPNA TERAPIJA SRĐAN JOVANOVIĆ koji je trebalo biti održan 25.11.2019. u Domu kulture u Novom Sadu, iz tehničkih razloga i u skladu sa tim: 

GIGS TIX DOO donosi odluku, na osnovu obaveštenja organizatora, o povratu prodatih ulaznica svim kupcima koji su ulaznice kupili preko GIGS TIX prodajne mreže i prodajnih partnera.
Povrat novca će biti od 4.12.2019. do 14.12.2019. na prodajnim mestima gde je ulaznica i kupljena i podnesen zahtev. 

Stand up komedija "GRUPNA TERAPIJA"

Autorski projekat glumca Srđana Jovanovića je prva srpska predstava u žanru Stand Up komedije. Predstava je premijerno izvedena 28. 5. 2009. u Bitef art cafeu i od tada je, sa velikim uspehom odigrana oko 180 puta, u Srbiji, Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni, Makedoniji, Crnoj Gori, Švajcarskoj.... Od 2011. do 2016. godine predstava je bila na repertoaru Zvezdara teatra, prvog pozorišta koje je prepoznalo potencijal novog žanra i otvorilo vrata stand up komediji.

Grupna terapija na duhovit način, kroz bizarne priče i imitacije, bez cenzure, opisuje vreme i prostor u kome živimo, probleme sa kojima se susrećemo i teme koje ne želimo da pominjemo. Kao materijal za predstavu, Srđan koristi upravo proces stvaranja samog stan up-a, otkrivajući nam sve probleme sa kojima se susretao u svom pionirskom pokušaju. Ogoljena, šarmantna, smela i maštovita, predstava nudi plejadu likova, od političara, poznanika, kolega, rodbine, preko zdravstvenih radnika, bankarskih službenika i živopisnih događaja, koji se hronološki nižu u jednu celinu. Brutalno iskren humor i raznolikost tema o kojima priča jeste ono što njegov nastup čini jedinstvenim. Od politike do seksa, o svakodnevnim stvarima iz drugog ugla i prvog lica, o zajedničkim problemima i ličnim stavovima...

Šta nas čeka od rođena od penzije? Kako se snaći u potrošačkom društvu? Naš put ka Evropi i sve prepreke, saveti za dug i srećan život i još mnogo toga...

Ako vam se ukaže prilka, nemojte propustiti veče brutalno iskrenog humora sa Srđanom.

GDE?

NOVI SAD
DOM KULTURE

KADA?

PONEDELJAK 25.11.2019. u 21č

VRSTE I CENE ULAZNICA?

PARTER (SEDENJE) - 700 dinara

MOGU LI ULAZNICE DA KUPIM PUTEM INTERNETA?

Ulaznice za ovaj događaj se ne nalaze u internet prodaji.

GDE SE NALAZE PRODAJNA MESTA?

Ulaznice su u prodaji u celokupnoj GIGS TIX prodajnoj mrežiKliknite na odgovarajući link za spisak prodajnih mesta u: 

AKO ULAZNICE ŽELIM DA PORUČIM DA MI STIGNU NA KUĆNU ADRESU?

Ulaznice možemo da vam pošaljemo kurirskom službom (Post express) u bilo koje mestu u Republici Srbiji. Cena isporuke ulaznice je 260 din. Za više informacija pošaljite nam mejl na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.

AKO ULAZNICE ŽELIM DA KUPIM KAO PRAVNO LICE (FIRMA)?

 Ukoliko ulaznice želite da kupite kao pravno lice, pošaljite nam mejl na  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.

 

 

 

<a href="/images/stories/Dom_kulture_mapa_num.png" class="jcepopup">Kliknite na ovaj tekst za mapu VIP tribine.</a>