kartice-male-bez-amex-2017

button-signin-1 button-signup-1

LIJEVO DESNO GLUMAC
29.10.2019.
FUTOG - KC MLADOST

El. pošta

Pozorište

lijevo desno glumac baner

Ova predstava će pokušati objasniti i dočarati kako shvatiti da ste ‘glumci u svom teatru’ i kako biti umetnik u svom životu!
Zijah A. Sokolović je BH. glumac koji iza sebe ima 5.000 izvedbi monodrama.
Dobitnik je 76 nagrada, a nazvali su ga i kraljem, maestrom monodrame.

O DELU:

Zijah A. Sokolović, duhovito, filozofski, kabaretski, sa nizom primera i poređenjem stvarnosti i teatarske umetnosti, uči gledaoce da shvate da su i oni “glumci u svom teatru” i da mogu biti umetnici u svom životu. Ako svoje životne “date okolnosti prve dramske radnje” analiziraju teatarski “objektivno”.
Neka od ključnih pitanja na koja ova predstava pokušava dati odgovore su: Da li naš “život” kao “prvu dramsku radnju” razumemo objektivno ili subjektivno u “datim okolnostima”? Da li u svakodnevnom životu “prvih dramskih radnji” i mi možemo biti i postati umetnici? Zašto nam se događa tekst “nemam vremena” ili “ako budem imao vremena” ili “ako nađem vremena”?

Za 50 godina glumačkog života dobitnik je 76 nagrada za svoj umetnički rad. Svaka “data okolnost” pripada nekoj “prvoj dramskoj radnji”. Kroz ovaj tekst ističe da svaka “prva dramska radnja” ima svog režisera i pisca.
Trajanje predstave, predavanja, team buildinga, radionice je 90 do 120 minuta.

GDE?

FUTOG 
KC MLADOST

KADA?

UTORAK 29.10.2019. u 20č

VRSTE I CENE ULAZNICA?

PARTER l - 1000 dinara
PARTER ll - 900 dinara
PARTER lll - 800 dinara

MOGU LI ULAZNICE DA KUPIM PUTEM INTERNETA?

Ulaznice za ovaj događaj se nalaze u internet prodaji.

 

Uslovi prodaje i korišćenja

GDE SE NALAZE PRODAJNA MESTA?

Ulaznice su u prodaji u celokupnoj GIGS TIX prodajnoj mrežiKliknite na odgovarajući link za spisak prodajnih mesta u: 

AKO ULAZNICE ŽELIM DA PORUČIM DA MI STIGNU NA KUĆNU ADRESU?

Ulaznice možemo da vam pošaljemo kurirskom službom (Post express) u bilo koje mestu u Republici Srbiji. Cena isporuke ulaznice je 260 din. Za više informacija pošaljite nam mejl na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.

AKO ULAZNICE ŽELIM DA KUPIM KAO PRAVNO LICE (FIRMA)?

 Ukoliko ulaznice želite da kupite kao pravno lice, pošaljite nam mejl na  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.