kartice-male-bez-amex-2017

button-signin-1 button-signup-1

IDEM PUTEM PA ZAGRLIM DRVO
05.05.2019.
NOVI SAD - POZORIŠTE MLADIH

El. pošta

Pozorište

idem putem0505

Ovim putem najavljujemo održavanje drugog izvođenja u Novom Sadu nove monodrame već legendarnog glumca, vrhunskog komičara, nadaleko poznatog ANDRIJE MILOŠEVIĆA, pod imenom IDEM PUTEM PA ZAGRLIM DRVO. Ovaj put 5. maja 2019 u 20,30 sati u POZORIŠTU MLADIH.

Prvo izvođenje predstave je održano 7. marta ove godine u pozorištu Teatar na brdu u Beogradu, a u Novom Sadu 17. marta u SNP-u i sve ulaznice su prodate u rekordnom roku desed dana pre njenog izvođenja.

Ovo je u stvari tragikomedija koja priča o sinu jedincu koji u 40-oj godini traži za njega idealnu ženu za brak. Naravno, u tome mu ne samo pomaže, nego i komanduje kao i do sad njegova mama, koja ga ipak bolje poznaje od njega samog, a i zna šta bi mu je bilo najbolje. Njegovo slomljeno srce zbog prve ljubavi, mama pokušava da zaleči raznim kandidatkinjama, te tako naš junak prolazi kroz iskustvo o kojima nije ni sanjao ..
I na kraju opet ništa. Mamin sin je ostao to što i jeste.
A kako, videćete na samoj predstavi.

Tekst za predstavu napisao i takođe legendarni Miodrag Karadžić koje je do sada stvorio mnogo uspešnih komedija i likova, a režirala ju je Jana Maričić.

GDE?

NOVI SAD
POZORIŠTE MLADIH
Ignjata Pavlasa 8

KADA?

NEDELJA 05.05.2019. u 20:30č

VRSTE I CENE ULAZNICA?

PARTER - 1200 dinara

BALKON - 1000 dinara

MOGU LI ULAZNICE DA KUPIM PUTEM INTERNETA?

Ulaznice za ovaj događaj se nalaze u internet prodaji.

 

Kako se koristi prodajni portal? | Uslovi prodaje i korišćenja

GDE SE NALAZE PRODAJNA MESTA?

Ulaznice su u prodaji u celokupnoj GIGS TIX prodajnoj mrežiKliknite na odgovarajući link za spisak prodajnih mesta u: 

AKO ULAZNICE ŽELIM DA PORUČIM DA MI STIGNU NA KUĆNU ADRESU?

Ulaznice možemo da vam pošaljemo kurirskom službom (Post express) u bilo koje mestu u Republici Srbiji. Cena isporuke ulaznice je 260 din. Za više informacija pošaljite nam mejl na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.

AKO ULAZNICE ŽELIM DA KUPIM KAO PRAVNO LICE (FIRMA)?

 Ukoliko ulaznice želite da kupite kao pravno lice, pošaljite nam mejl na  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.