kartice-male-bez-amex-2017

POGREŠAN BROJ - OTKAZANO
08.12.2018.
NOVI SAD - NIS - SVEČANA SALA

El. pošta

Pozorište

pogresan broj

*** OTKAZANO ***

Na osnovu Obaveštenja organizatora da je došlo do otkazivanja predstave POGREŠAN BROJ koja je trebala da se održi u SVEČANOJ SALI NISA NOVI SAD 08.12.2018. zbog bolesti glumca.
GIGS TIX DOO donosi odluku na osnovu obaveštenja organizatora o povratku prodatih ulaznica svim kupcima koji su ulaznice kupili preko GIGS TIX prodajne mreže i prodajnih partnera.
Povrat novca će biti od 03.12. do 16.12. na prodajnim mestima gde je ulaznica i kupljena i podnešen zahtev.

Pogrešan broj, pogrešan dan, mesto ili čovek, pogrešna žena, pogrešna reč ili pogrešan život. Sve je moguće. Slatke laži, lažni osmesi i more lažnih suza,ali znate sigurno i onaj osećaj zaljubljenosti? Naravno da znate. Doživeli ste ga, verujemo, više od jednog puta. I svaki put je bilo drugačije. I niste baš u mogućnosti da ga precizno opišete, zar ne? A koliko ste samo neobjašnjivih stvari uradili upravo zbog tog osećaja? I pitali ste se posle, šta je to ušlo u vas i navelo vas da tako nešto učinite. Da vam je neko pričao da ćete uraditi nešto slično, ne biste mu verovali.

A koliko ste se puta našli u situaciji u kojoj ste mislili da u potpunosti imate kontrolu nad onime što se dešava, da bi se na kraju ispostavilo kako uopšte niste bili svesni šta se to oko vas zbiva? I, da li ste nekada razgovarali sa nekim, uvereni da on razume ono o čemu vi pričate, a onda nakon nekog vremena shvatate da vi u stvari pričate o dvema potpuno različitim stvarima? Pa sećate se onda kada ste, želeći uraditi nešto iz najbolje namere, uradili potpuno pogrešnu stvar. Sve to je moguće.

Pisac: Boa Dofen, Režija: Miloš Đorđević

Igraju: Branka Pujić, Sonja Knežević, Nenad Ćirić, Miloš Đorđević

GDE?

NOVI SAD
POZORIŠNA SALA, POSLOVNOG CENTRA ''NIS-a''.

KADA?

SUBOTA 08.12.2018. u 20h

VRSTE I CENE ULAZNICA?

PARTER - 800 dinara

BALKON - 500 dinara

MOGU LI ULAZNICE DA KUPIM PUTEM INTERNETA?

Ulaznice za ovaj događaj više se ne nalaze u internet prodaji.

GDE SE NALAZE PRODAJNA MESTA?

Ulaznice su u prodaji u celokupnoj GIGS TIX prodajnoj mrežiKliknite na odgovarajući link za spisak prodajnih mesta u: 

AKO ULAZNICE ŽELIM DA PORUČIM DA MI STIGNU NA KUĆNU ADRESU?

Ulaznice možemo da vam pošaljemo kurirskom službom (Post express) u bilo koje mestu u Republici Srbiji. Cena isporuke ulaznice je 260 din. Za više informacija pošaljite nam mejl na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.

AKO ULAZNICE ŽELIM DA KUPIM KAO PRAVNO LICE (FIRMA)?

 Ukoliko ulaznice želite da kupite kao pravno lice, pošaljite nam mejl na  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.