kartice-male-bez-amex-2017

PREDSTAVA HOTEL 88 - RASPRODATO
22.05.2018.
NOVI SAD - NIS - SVEČANA SALA

El. pošta

Pozorište

hotel88 baner

Mlada ekipa talentovanih glumaca na čelu sa Tamarom Krcunović, Anđelom Jovanović, Andrijom Kuzmanović i Vladimirom Aleksićem, nastupiće 22. maja u svečanoj sali NIS-ove zgrade u Novom Sadu u savremenoj HIT komediji "HOTEL 88", koja je kod Beogradske publike postigla veliku popularnost.

Pretvaranje da ste ono sto ustvari celim svojim bićem nikako niste nikad nije trajalo dugo,samo treba imati hrabrosti priznati to sebi i POČETI ŽIVETI. Radnja predstave je komična, ali pre svega realna priča ovog modernog internet-hrono doba,koja se odvija u luksuznom hotelu, gde mladi bračni par Viktor i Ana, dolaze da provedu romantičan medeni mesec. Sandra i Marko, drugi bračni par, takođe dolaze u taj isti hotel, sa istim ciljem. Sve bi to bilo vrlo ljupko i romantično da Viktorova Ana i Sandrin Marko nisu prethodno bili u vrlo burnom braku. Tokom jedne jedine strastvene noći u Hotelu 88, životi ovo četvoro ljudi doživeće sudbonosne promene.

GDE?

NOVI SAD
POZORIŠNA SALA, POSLOVNOG CENTRA ''NIS-a''.

KADA?

UTORAK 22.05.2018. u 20h

VRSTE I CENE ULAZNICA?

PARTER - 1000 dinara  RASPRODATO!

BALKON - 600 dinara  RASPRODATO!

GDE SE NALAZE PRODAJNA MESTA?

Ulaznice su u prodaji u celokupnoj GIGS TIX prodajnoj mrežiKliknite na odgovarajući link za spisak prodajnih mesta u: 

AKO ULAZNICE ŽELIM DA PORUČIM DA MI STIGNU NA KUĆNU ADRESU?

Ulaznice možemo da vam pošaljemo kurirskom službom (Post express) u bilo koje mestu u Republici Srbiji. Cena isporuke ulaznice je 260 din. Za više informacija pošaljite nam mejl na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.

AKO ULAZNICE ŽELIM DA KUPIM KAO PRAVNO LICE (FIRMA)?

 Ukoliko ulaznice želite da kupite kao pravno lice, pošaljite nam mejl na  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.