kartice-male-bez-amex-2017

SVINGERI
08.05.2018.
NOVI SAD - SKC FABRIKA

El. pošta

Pozorište

BP-baner.jpg

Gostovanje predstave "Svingeri" u režiji Milorada Milinkovića u SKCNS Fabrici održaće se 8. maja u 20 časova.
Ulaznice u pretprodaji u Gigstix prodajnoj mreži od 11.4. Cena ulaznice 500 dinara, a dve kupljene ulaznice na popustu iznose 700 dinara.

SVINGERI
Režija: Milorad Milinković
Igraju: 
Jelena Đukić
Daniel Kovačević
Mariana Aranđelović
Mihailo Laptošević

Matična scena: UK ''Vuk Karadžić'' , scena KULT

O TEKSTU
Bračni par u srednjim tridesetim ima probleme u braku. Dolaze na ideju da ih reše svingerajem. Daju oglas u novine, na koji se javlja sličan bračni par. Ali, ispostaviće se da su skriveni motivi svo četvoro učesnika prilično daleko od prostog čulnog zadovoljstva. U ovoj večeri isplivaće sve loše strane svakoga od njih, i otkriće se mnoge tajne. Zapravo, bez obzira na seks, posle ove večeri ništa neće ostati isto.

REČ REDITELJA
Svingeri su komad o svemu sem o svingeraju. O ljudskim tajnama, manama, karakterima, odnosima, težnjama, neostvarenim snovima i nadama. O vremenu opšteg raspada porodice, o vremenu sebičluka, karijerizma, o nesposobnosti da se junaci suoče sa svojim manama. Reći ćete: o kom vremenu se ovo radi, o današnjem? Da, ali i o svakom drugom, jer se ljudi nisu promenili kroz vekove, a teško da će se promeniti i u budućnosti. 
Svingeri su tako neka vrsta ogledala, te nas teraju da razmislimo, dok žalimo junake ili im se smejemo: a kako bi se mi ponašali u ovakvim okolnostima?

GDE?

NOVI SAD
SKC FABRIKA

KADA?

UTORAK 08.05.2018. u 20č

VRSTE I CENE ULAZNICA?

PARTER - 500 dinara
PARTER AKCIJA - Dve ulaznice = 700 dinara

MOGU LI ULAZNICE DA KUPIM PUTEM INTERNETA?

Ulaznice za ovaj događaj se nalaze u internet prodaji.

Kako se koristi prodajni portal? | Uslovi prodaje i korišćenja

GDE SE NALAZE PRODAJNA MESTA?

Ulaznice su u prodaji u celokupnoj GIGS TIX prodajnoj mrežiKliknite na odgovarajući link za spisak prodajnih mesta u: 

AKO ULAZNICE ŽELIM DA PORUČIM DA MI STIGNU NA KUĆNU ADRESU?

Ulaznice možemo da vam pošaljemo kurirskom službom (Post express) u bilo koje mestu u Republici Srbiji. Cena isporuke ulaznice je 260 din. Za više informacija pošaljite nam mejl na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.

AKO ULAZNICE ŽELIM DA KUPIM KAO PRAVNO LICE (FIRMA)?

 Ukoliko ulaznice želite da kupite kao pravno lice, pošaljite nam mejl na  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.