kartice-male-bez-amex-2017

CRVENA: SAMOUBISTVO NACIJE
22.05.2018.
BEOGRAD - CZKD

El. pošta

Pozorište

crvena maj baner

PREDSTAVA CRVENA: Samoubistvo nacije

Koji je razlog demografske katastrofe u Srbiji? Da li su žene krive za smanjenje stope nataliteta u zemlji? Ili je mizoginija uzrok ovom problemu?
Predstava Crvena: Samoubistvo nacije pokreće pitanja koja se tiču svih nas. U medijima je sve aktuelnija tema populacione politike. Govori se o merama države kojima bi se žene podsticale na rađanje dece. Reproduktivna prava žena pod pritiskom su države i čini se da ih državni većnici ističu u prvi plan kako bi skrenuli fokus građanki i građana sa drugih socioekonomskih problema u kojima se Srbija nalazi.
O ovim problemima u predstavi govori i glumi deset muškaraca koji se zalažu za prava žena. Govore nam o svetu u kome je štrihovana ljubav i podstiču pravi patriotizam.
Glavne uloge su podeljene već prepoznatljivim glumcima sa televizije i iz pozorišta – Zoran Pajić, Đorđe Živadinović Grgur, Mladen Sovilj i Zoltan Pletl. Glumačke ekipe čine i Anđelko Beroš, Janko Cekić, Aleksandar Jovanović, Uroš Milojević, Uroš Mladenović, Uroš Novović, Stefan Uroš Tešić, Marko Panajotović, Alek Surtov, Jovan Zdravković. Koncept i režiju potpisuje Vojislav Arsić, a tekst i dramaturgiju Milena Bogavac.
Više o predstavi i Reflektor teatru, pogledajte na sajtu: http://reflektorteatar.rs/crvena-samoubistvo-nacije/

GDE?

BEOGRAD
Centar za kulturnu dekontaminaciju, Birčaninova 21

KADA?

UTORAK 22.05.2018. u 20č

VRSTE I CENE ULAZNICA?

PARTER - 700 dinara

MOGU LI ULAZNICE DA KUPIM PUTEM INTERNETA?

Kako se koristi prodajni portal? | Uslovi prodaje i korišćenja

GDE SE NALAZE PRODAJNA MESTA?

Ulaznice su u prodaji u celokupnoj GIGS TIX prodajnoj mrežiKliknite na odgovarajući link za spisak prodajnih mesta u: 

AKO ULAZNICE ŽELIM DA PORUČIM DA MI STIGNU NA KUĆNU ADRESU?

Ulaznice možemo da vam pošaljemo kurirskom službom (Post express) u bilo koje mestu u Republici Srbiji. Cena isporuke ulaznice je 260 din. Za više informacija pošaljite nam mejl na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.

AKO ULAZNICE ŽELIM DA KUPIM KAO PRAVNO LICE (FIRMA)?

 Ukoliko ulaznice želite da kupite kao pravno lice, pošaljite nam mejl na  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.