kartice-male-bez-amex-2017

KABARE BASARA
28.03.2018.
NOVI SAD - STUDIO M

El. pošta

Pozorište

kabarebasara1.jpg
 
Predstava će se izvesti 28. marta u 20 časova u "STUDIJU M", Radio Televizije Vojvodina u Novom Sadu. U predstavi igraju velika glumačka imena naših prostora IRFAN MENSUR,SLOBODAN BODA NINKOVIĆ I NEDA ARNERIĆ.

Ovo je novi pozorišni komad kod nas. Krajem januara premijerno izvedenna sceni „Slavija" u Beogradu (pre toga igran samo u Svilajncu, jednom), ostaje na repertoaru ovog pozorišta.

Sigurno će biti tražen, jer je autor teksta Svetislav Basara, čovek koji ume jednom rečenicom da kaže više nego što mnogi uspuju tek celim romanom, a neki ni tada. Duhovit, ponekad lepšavo, ponekad bolno, tekst je napunio paradoksima našeg postojanja na ovim prostorima, ali tako da se baš niko ne bi smeo osetiti prozvanim.

„Basarin kabare" je režirao Irfan Mensur, koji se i pojavljuje na sceni zajedno sa Nedom Arnerić i Slobodanom Bodom Ninkovićem. Sve se dešava u realnom vremenu – poslednji minuti pred Dnevnik na jednoj nacionalnoj televiziji izmišljenog imena, zatim „gledamo" tu informativnu emisiju i njen kraći politički dodatak, odnosno intervju važnog političara, koji mnogo govori ali ništa ne kaže.
I to sve na rođendan vođe, predsednika države, 9. marta 2084. godine. U nekoj drugačijoj Srbiji. Ali, koliko? Da li i boljoj ili samo – drugačijoj?
Kako je, dakle, reč o ne baš bliskoj budućnosti, niko ne može da bude siguran da li je i jedan lik gradjen po uzoru na određenu osobu iz stvarnog života. Ali, ako nekome zaliči na jednog čoveka, moguće da će meni biti sličniji nekom drugom.
A vi sami izaberite šta ćete videti na jedan, a šta na drugi način. Možda ćete se smejati tokom cele predstave, moguće da ćete od smeha i zaplakati, ali nema šanse da ostanete ozbiljni.
Ulaznice za predstavu po ceni od 1.000,00 za parter i 900,00 za balkon se mogu kupiti kroz prodajnu mrežu GIGSTIX-a.

 

GDE?

NOVI SAD
STUDIO M

KADA?

SREDA 28.03.2018. u 20č

VRSTE I CENE ULAZNICA?

PARTER - 1000 dinara

BALKON - 900 dinara

MOGU LI ULAZNICE DA KUPIM PUTEM INTERNETA?

Ulaznice za ovaj događaj se nalaze u internet prodaji.

Napomena: Ovaj događaj ima numerisana sedišta, što znači da vi kao kupac treba na mapi da izaberete sedišta za koje želite da kupite ulaznice. Da bi se mapa prikazala potrebno je da vaš browser bude podešen tako da dozvoli našem portalu prikaz mape (Flash tehnologija). Naš savet je da koristite Google Chrome browser a uputstvo za podešavanje za prikaz mape možete naći ovde.

Kako se koristi prodajni portal? | Uslovi prodaje i korišćenja

GDE SE NALAZE PRODAJNA MESTA?

Ulaznice su u prodaji u celokupnoj GIGS TIX prodajnoj mrežiKliknite na odgovarajući link za spisak prodajnih mesta u: 

AKO ULAZNICE ŽELIM DA PORUČIM DA MI STIGNU NA KUĆNU ADRESU?

Ulaznice možemo da vam pošaljemo kurirskom službom (Post express) u bilo koje mestu u Republici Srbiji. Cena isporuke ulaznice je 260 din. Za više informacija pošaljite nam mejl na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.

AKO ULAZNICE ŽELIM DA KUPIM KAO PRAVNO LICE (FIRMA)?

 Ukoliko ulaznice želite da kupite kao pravno lice, pošaljite nam mejl na  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.