kartice-male-bez-amex-2017

PREDSTAVA MUŠKARČINE
27.03.2018.
BEOGRAD - CZKD

El. pošta

Pozorište

mus-1.png

PREDSTAVA MUŠKARČINE

Dokumentarac o muškosti u Srbiji. Sedam mladića govori o problemu maskuliniteta i želji da se uklope u socijalno prihvaćene standarde, da urade sve šta se od jednog muškarca očekuje, makar to vodilo ka destrukciji ili autodestrukciji.

Kako pravi muškarac treba da se ponaša? Da li muškarac sme da pokaže emocije? Kako on treba da izgleda? Predstava «Muškarčine» daje odgovor na pitanje šta znači biti pravi muškarac u današnjem društvu, ali i dokumentuje priču generacije rođene u toku ratova na Balkanu i čiji je sistem vrednosti formiran u uslovima tranzicije.

Predstava je nastala kolažiranjem ličnih priča, iskustava i stavova ko-autorskog i izvođačkog tima – Marko Panajotović, Đorđe Živadinović Grgur, Uroš Novović, Jovan Zdravković, Nikola Pavlović, Rastko Vujisić, Alek Surtov. Režiju su potpisali vrlo poznat tandem, Milena Bogavac i Vojislav Arsić.

Predstava «Muškarčine» se aprila prošle godine odigrala jubilarni, 100. put, a izvedena je u više gradova u Srbiji, regionu i Evropi.

«Muškarčine», u produkciji Reflektor teatra, izvodi se na sceni CZKD, Birčaninova 21.

Više o predstavi i Reflektor teatru, pročitajte na: http://reflektorteatar.rs/muskarcine-2/

GDE?

BEOGRAD
Centar za kulturnu dekontaminaciju, Birčaninova 21

KADA?

UTORAK 27.03.2018. u 20č

VRSTE I CENE ULAZNICA?

PARTER - 700 dinara

MOGU LI ULAZNICE DA KUPIM PUTEM INTERNETA?

Ulaznice za ovaj događaj se nalaze u internet prodaji.

Kako se koristi prodajni portal? | Uslovi prodaje i korišćenja

GDE SE NALAZE PRODAJNA MESTA?

Ulaznice su u prodaji u celokupnoj GIGS TIX prodajnoj mrežiKliknite na odgovarajući link za spisak prodajnih mesta u: 

AKO ULAZNICE ŽELIM DA PORUČIM DA MI STIGNU NA KUĆNU ADRESU?

Ulaznice možemo da vam pošaljemo kurirskom službom (Post express) u bilo koje mestu u Republici Srbiji. Cena isporuke ulaznice je 260 din. Za više informacija pošaljite nam mejl na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.

AKO ULAZNICE ŽELIM DA KUPIM KAO PRAVNO LICE (FIRMA)?

 Ukoliko ulaznice želite da kupite kao pravno lice, pošaljite nam mejl na  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.