kartice-manje

DA I RE
25.04.2017.
NOVI SAD - FIRCHIE THINK TANK STUDIO

El. pošta

Pozorište

DA_I_RE_baner.jpg

Alice in WonderBand je orkestar koji pleše. Služi se glasom i tehnikom body percussion, u kojoj je telo ritmički instrument. Izvodi sopstvene aranžmane Smaka, Bitlsa, Princa, starih narodnih, kao i autorskih pesama. Muziku izvode Marko Dinjaški i Ana Vrbaški, a režirala je Višnja Obradović. Kostim je dizajnirala Nataša Jovičić (LUTKART).

Predstava je imala pretpremijeru na prigodnom programu povodom Dana grada Subotice, premijeru na "Festivalu uličnih svirača", igrana je u Firchie Think Tank Studio u Novom Sadu i KC Rex u Beogradu.

Izvođački par imate prilike da pratite u popularnom takmičenju "Ja imam talenat", a njihov sledeći nastup na takmičenju je najavljen krajem marta.

Ulaznice možete kupiti na svim prodajnim mestima sistema GIGS TIX.
Pretprodaja: 200 dinara
Na ulazu: 300 dinara

KADA?

UTORAK 25.04.2017. u 21č

VRSTE I CENE ULAZNICA?

PRETPRODAJA - 200 dinara

MOGU LI ULAZNICE DA KUPIM PUTEM INTERNETA?

Ulaznice za ovaj događaj se nalaze u internet prodaji.

Kako se koristi prodajni portal? | Uslovi prodaje i korišćenja

GDE SE NALAZE PRODAJNA MESTA?

Ulaznice su u prodaji u celokupnoj GIGS TIX prodajnoj mrežiKliknite na odgovarajući link za spisak prodajnih mesta u: 

AKO ULAZNICE ŽELIM DA PORUČIM DA MI STIGNU NA KUĆNU ADRESU?

Ulaznice možemo da vam pošaljemo kurirskom službom (Post express) u bilo koje mestu u Republici Srbiji. Cena isporuke ulaznice je 260 din. Za više informacija pošaljite nam mejl na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.

AKO ULAZNICE ŽELIM DA KUPIM KAO PRAVNO LICE (FIRMA)?

 Ukoliko ulaznice želite da kupite kao pravno lice, pošaljite nam mejl na  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.