kartice-manje

KOREOGRAFSKI RADOVI ZUROVCA I MANĐOLE
30.01.2017.
BEOGRAD - MIKSER HOUSE

El. pošta

Pozorište

aja-gigstix-baner.png

Predstava savremene igre na sceni Mikser House-a!

Nakon fenomenalne premijere u decembru prošle godine, Koregorafski radovi Zurovca i Manđole imaće svoje drugo izvođenje na sceni Mikser House-a 31. januara sa početkom u 20h!

Nacionalna fondacija za igru pokrenula je svoju trupu za mlade i profesionalne igrače, koja je u letos počela sa radom na realizaciji originalnih koreografskih postavki. Početak procesa obeležila je saradnja sa hrvatskim koreografom Stašom Zurovcem i italijanskim koreografom Paolom Manđolom.
Partitura – Paola Manđole i Časovi igre za odrasle i napredne – Staše Zurovca , sa igračima koji tek započinju svoju umetničku karijeru, dogodiće se 31. januara, sa početkom u 20h, na sceni Mikser House-a, Karađorđeva 46.

Zanimljive i originalne postavke za jedanast igračica, ova dva popularna autora posebno su pripremila sa učenicama koje pohađaju profesionalni program Baletske škole Nacionalne fondacije za igru u Beogradu, i to u rasponu od 12 do 18 godina starosti.
Koreograf Staša Zurovac, našoj publici posebno poznat po kreaciji kultnog beogradskog baleta „Ko to tamo peva“, uradio je komad od 23 minita, dok je drugi deo večeri, slične minutaže, pripremio njegov italijanski kolega Paolo Manđola. Ovaj italijanski umetnik takođe je poznat beogradskoj publici, jer se sa postavkom koju je pripremio za Balet Rima predstavio na 13. Beogradskom festivalu igre.

Kao svojevrsni most između znanja stečenih kroz odrastanje sa izuzetnim baletskim pedagozima i umetničkog sazrevanja kroz susret sa različitim koreografskim zadacima, pogotovo kroz brojne radionice tokom Beogradskig festivala igre, zamisao je da ova trupa ponudi mladim igračima prvi profesionalni angažman. Pored dragocenog iskustva koje nudi otkrivanje zanimljivih savremenih koreografskih rukopisa, za mlade igrače je od izuzetnog je značaja mogućnost nastupanja na profesionalnim scenama u zemlji i regionu, kao i sticanje odgovarajućeg kvaliteta potrebnog za dalju karijeru ili rad u inostranim profesionalnim trupama.

Interesantno je da su učenici Baletske škole Nacionalne fondacije za igru već na samom početku ove pozorišne sezone angažovani u postavci “Tajna crne ruke” u režiji Ljubiše Ristića, koreografiji Nade Kokotović i postavci Ivanke Lukateli, kao i u operi “Suton” u režiji Nebojše Bradića i koreografiji Marije Janković, pa je njihova decembarska premijera dobar nastavak građenja iskustva na ra različitim scenama.

Realizaciju predstave su podržali Italijanski institut za kulturu, Ambasada Italije, Ambasada Hrvatske, kompanija Afrodita cosmetics , hotel Radisson Blu Old Mill Hotel Beograd i Mikser House.

Ulaznice možete nabaviti u pretporodaji po ceni od 500 RSD na prodajnim mestima Gigs Tix-a, dok će na ulazu cena iznositi 700 RSD

GDE?

BEOGRAD
MIKSER HOUSE

KADA?

PONEDELJAK 30.01.2017. u 20č

VRSTE I CENE ULAZNICA?

PARTER - 500 dinara

MOGU LI ULAZNICE DA KUPIM PUTEM INTERNETA?

Ulaznice za ovaj dođaj se nalaze u internet prodaji.

Kako se koristi prodajni portal? | Uslovi prodaje i korišćenja

GDE SE NALAZE PRODAJNA MESTA?

Ulaznice su u prodaji u celokupnoj GIGS TIX prodajnoj mrežiKliknite na odgovarajući link za spisak prodajnih mesta u: 

AKO ULAZNICE ŽELIM DA PORUČIM DA MI STIGNU NA KUĆNU ADRESU?

Ulaznice možemo da vam pošaljemo kurirskom službom (Post express) u bilo koje mestu u Republici Srbiji. Cena isporuke ulaznice je 260 din. Za više informacija pošaljite nam mejl na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.

AKO ULAZNICE ŽELIM DA KUPIM KAO PRAVNO LICE (FIRMA)?

 Ukoliko ulaznice želite da kupite kao pravno lice, pošaljite nam mejl na  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.