kartice-male-bez-amex-2017

POSLEDNJA ŠANSA - OTKAZANO
26.04.2018.
NOVI SAD - NIS - POZORIŠNA SALA

El. pošta

Pozorište

psansa baner

** OTKAZANO ***

Zbog tehničkih razloga koji su nastali, prestava zakazana za 26.04.2018. je otkazana! 
Svaki kupac je dužan da originalnu ulaznicu koje je kupio donese na prodajno mesto na kojem je kartu i platio i da u zamenu za istu popuni zahtev za povrat novca.

Povrat novca počinje 23.04.2018. i trajaće do 29.04.2018.

POSLEDNJA ŠANSA
NOVI KOMAD MIRJANE BOBIĆ MOJSILOVIĆ

U glavnoj ulozi: SUZANA PETRIČEVIĆ

''POSLEDNjA ŠANSA'' je pozorišna predstava, adaptirana prema tekstu Mirjane Bobić Mojsilović, u kojoj glavnu i jedinu ulogu igra nenadmašiva glumica Narodnog Pozorišta iz Beograda, SUZANA PETRIČEVIĆ, a koja tumači lik Goce Lukić, frizerke iz okoline Beograda. Njen lik predstavlja tipičnog roba televizije, i koja posle mnogo pokušaja napokon uspeva da uđe u rijaliti tv šou program ''TRAŽIM MUŽA''. Televizija se ispostavila kao poslednja šansa za običnog malog čoveka i njegovu želju da korenito promeni sopstveni život.
''POSLEDNjA ŠANSA'' je drama sa pevanjem i smejanjem, a istovremeno i priča o ''Velikom bratu'' koji upravlja našim životima. To je priča o svetu zabave danas, o rejtinzima i gledanosti kao jedinom merilu uspeha. To je takođe i priča o našim posrnućima i uzletima, te nadasve o lakoći sa kojom smo spremni da prihvatimo naredbe svevidećeg oka ''Vrhovnog kontrolora'', kako bi smo ostali u igri. ''POSLEDNjA ŠANSA'' je priča o rijaliti televiziji, sredstvima rijaliti pozorišta.

GDE?

NOVI SAD
POZORIŠNA SALA, POSLOVNOG CENTRA ''NIS-a''.

KADA?

OTKAZANO!

VRSTE I CENE ULAZNICA?

PARTER - 1000 dinara - OTKAZANO!

BALKON - 900 dinara - OTKAZANO!

MOGU LI ULAZNICE DA KUPIM PUTEM INTERNETA?

Ulaznice za ovaj događaj više se ne nalaze u internet prodaji.

GDE SE NALAZE PRODAJNA MESTA?

Ulaznice su u prodaji u celokupnoj GIGS TIX prodajnoj mrežiKliknite na odgovarajući link za spisak prodajnih mesta u: 

AKO ULAZNICE ŽELIM DA PORUČIM DA MI STIGNU NA KUĆNU ADRESU?

Ulaznice možemo da vam pošaljemo kurirskom službom (Post express) u bilo koje mestu u Republici Srbiji. Cena isporuke ulaznice je 260 din. Za više informacija pošaljite nam mejl na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.

AKO ULAZNICE ŽELIM DA KUPIM KAO PRAVNO LICE (FIRMA)?

 Ukoliko ulaznice želite da kupite kao pravno lice, pošaljite nam mejl na  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.