LORD OF THE DANCE 20.10.2012.

El. pošta

Zabava

lordofthedance

Posle njihovog prvog nastupa u Beogradskoj areni, u medijima su odjekivali komentari: "Ništa nije sprečilo ovu trupu da u oba čina zadivi publiku, čije su reakcije bile primerenije rok koncertu ili utakmici nabijenoj neizvesnošću. Arena se tresla!" "Irska magija u Beogradskoj areni." "Smehom, aplauzima i ovacijama beogradska publika pozdravila je sinoć plesnu grupu "Lord of the dance"." I svako naredno gostovanje, mamilo je iste reakcije.

Upravo zbog toga, najveća irska plesna senzacija "LORD OF THE DANCE" nastupiće ponovo u Beogradskoj areni, 20. oktobra. Nove koreografije, nova scenografija, novi kostimi i najuvežbaniji igrači na svetu, dovoljni su razlozi da ne propustite ovaj muzički događaj.

Ova univerzalna postavka Majkla Fletlija gotovo da ne silazi sa lista najprodavanijih predstava, a za proteklih 12 godina nametnula se kao vodeći plesni spektakl u svetu.

Najbolji plesni šou na svetu do sada je oborio više svetskih rekorda - Fletli je u Ginisovoj knjizi rekorda kao čovek sa najbržim nogama na svetu sa neverovatnih 35 udaraca u sekundi; šou se izvodio čak 21 put uzastopno u Vembli areni u Londonu; za samo 10 dana prodali su 250.000 ulaznica za turneju u Australiji; od premijere 1996. godine do sada više puta su oborili rekorde kao turneja sa najviše zarade ikada i sl. "Apsolutno je fantastično biti broj jedan i nameravamo da to i ostanemo"- kaže Majkl.

Majkl Fletli, tvorac i direktor ovog međunarodno nagrađivanog igračkog fenomena, dokazao je svoju viziju da srce i razum, ujedinjeni kroz muziku i ples, brišu sve tradicionalne granice. Njegova trupa Lord of the dance neprekidno ruši sve rekorde na biletarnicama širom sveta, ostavljajući publiku bez daha, željnu još malo magije.

"Posetioci naših nastupa su starosti od 5 do 95 godina, svih rasa, vera, jezika, boja. Bez granica i barijera. Mi imamo najlojalniju bazu fanova na svetu. Među njima ima ljudi koji su gledali naš šou oko 50, 100, 200 puta. Mi prodajemo naše performanse od Meksika do Moskve i od Tokija do Teksasa." "Show piece extravaganza" kako ga opisuje LA Tajms, "Lord of the Dance" je magična avantura prizora i zvukova koja prenosi publiku u mitsku prošlost. Od trenutka kada se svetla ugase pa do poslednjeg bisa publika je opčinjena maestralno orkestriranom kombinacijom preciznih plesnih koraka, vrhunskog osvetljenja i vizuelnih efekata sa muzičkim numerama koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

"Ne treba zaboraviti da mi nismo pop kultura. Mi nismo Lejdi Gaga. Naš ples nije čak ni najpopularnija forma plesa. Ipak, mi punimo arene, koje su generalno rezervisane za grupe poput Roling Stonsa."

 

LORD OF THE DANCE, zabava

Datum:

 

Mesto:

20. oktobar  2012. 

 

Arena Beograd, Novi Beograd


Ulaznice


PL1 = 4000 RSD
PL2 = 3300 RSD
PL3 = 2900 RSD
PL4 = 2500 RSD
PL5 = 2200 RSD

Fizička prodaja ulaznica: GIGS TIX Pariski magazin

Adrese prodajnih mesta, njihove lokacije na mapi i radno vreme možete pronaći na spisku prodajnih mesta sa desne strane ekrana

Ukoliko ulaznice želite da kupite kao pravno lice, kontaktirajte nas pozivom na 021.472.4816 ili pošaljite mejl na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

Prijavi se / Sign in

Novi korisnik / New user?
Registrujte se / Sign up

Zaboravljena loznika / Forgotten password?
Resetovanje lozinke / Reset password

Prodajna mesta

Ulaznice za događaje možete kupiti na brojnim lokacijama u Novom Sadu, Beogradu i ostalim mestima u Srbiji.

Za više detalja o prodajnoj mreži klikni na ovaj link

Kontakt

NOVI SAD: Pariski magazin, Kralja Aleksandra 12 - radno vreme radnim danima od 10h do 18h
BEOGRAD: Supermarket, Višnjićeva 10 - radno vreme radnim danima od 14h do 18h
 
Više informacija o svemu možete dobiti pozivom na 021.472.4816 ili slanjem maila na tix@gigstix.com

con_tel   021/472-48-16

emailButton   Pošalji poruku

 facebook-smalltwitter small instagram icon

Internet prodaja

GIGSTIX.COM internet prodajni portal: 

Poručite i platite ulaznice bez potrebe da dolazite na prodajno mesto. Platite platnom karticom (Visa, Visa electron, MasterCard, Maestro, American Express), elektronskim bankarstvom ili uplatom u banci ili pošti.

ems vma

eMS d.o.o. vrši posredovanje u prometu roba i/ili usluga na Internetu u ime i za račun GIGS TIX doo

gigs_word_footer