kartice-male-bez-amex-2017

button-signin-1 button-signup-1

Zabava

GAMES.CON 2019 % 6 - 8.12.2019. @ BEOGRAD - BEOGRADSKI SAJAM

El. pošta

Zabava

gamescon19

Games.con je najveći festival igara i pop kulture u regionu, stvoren sa idejom da na jednom mestu okupi sve ljubitelje svih vrsta igara - od virtuelne realnosti, preko PC gaminga i konzola sve do tradicionalnih društvenih igara.

4. sezona, potvrđuje da #LevelovatiSeMora. 

Od 6. do 8. decembra u halama 1, 1a i 2 Beogradskog sajma, posetioci će imati priliku da se oprobaju u turnirima najpopularnijih igara.

Svoje izložbene prostore će imati i najveći proizvođači kompjuterske opreme gde će predstaviti novotarije iz sveta tehnologije.

Poseban akcenat u domaćoj sferi kompjuterske zabave biće stavljen na naše najpopularnije „strimere“, zvezde YouTube-a ali i na „nekompjuterske“ sadržaje za ljubitelje društvenih i kartaških igara, kao i generale minijaturnih metalnih armija iz Warhammer univerzuma.

Games.con takođe priprema veliki broj drugih zabavnih sadržaja, od defilea domaćih umetnika cosplay-a, preko paintball okršaja i borbi mačevima do trke dronova.

Vidimo se na Beogradskom sajmu od 6. do 8. decembra!

GDE?

BEOGRAD
BEOGRADSKI  SAJAM
HALA 1, 1A I 2

KADA?

PETAK - NEDELJA, 6 - 8.12.2019. od 10 do 22h.

VRSTE I CENE ULAZNICA?

JEDNODVNENA ULAZNICA - 500 dinara
TRODNEVNA ULAZNICA - 900 dinara

LOL EKIPNA ULAZNICA - 3500 dinara
TEAMFIGHT TACTICS ULAZNICA - 700 dinara

MOGU LI ULAZNICE DA KUPIM PUTEM INTERNETA?

Ulaznice za ovaj događaj se nalaze u internet prodaji.

 

Uslovi prodaje i korišćenja

GDE SE NALAZE PRODAJNA MESTA?

Ulaznice su u prodaji u celokupnoj GIGS TIX prodajnoj mrežiKliknite na odgovarajući link za spisak prodajnih mesta u: 

AKO ULAZNICE ŽELIM DA PORUČIM DA MI STIGNU NA KUĆNU ADRESU?

Ulaznice možemo da vam pošaljemo kurirskom službom (Post express) u bilo koje mestu u Republici Srbiji. Cena isporuke ulaznice je 260 din. Za više informacija pošaljite nam mejl na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.

AKO ULAZNICE ŽELIM DA KUPIM KAO PRAVNO LICE (FIRMA)?

 Ukoliko ulaznice želite da kupite kao pravno lice, pošaljite nam mejl na  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.