kartice-male-bez-amex-2017

button-signin-1button-signup-1

F1 VN MAĐARSKE 2020
30.7 - 2.8.2020.
HUNGARORING - MAĐARSKA

El. pošta

Sport

F1 20 baner

F1 Velika nagrada Mađarske će se održati od 30. jula do 2. avgusta 2020. godine na stazi Hungaroring, pokraj Budimpešte.

Gigs Tix je ovlašćeni prodavac ulaznica za teritoriju Republike Srbije.

Zbog velikog broja različitih kategorija i paketa ulaznica, u osnovnoj ponudi se nalaze ulaznice za koje vlada najveće interesovanje. Ukoliko ste zainteresovani za ulaznice ili pakete koje se ne nalaze u osnovnoj ponudi proširenu ponudu možete pronaći u ovom dokumentu a za kupovinu ulaznica iz proširene ponude kontaktirajte nas mejlom ili telefonom.

Deca do 13 godina, ne plaćaju ulaz samo za General Admission kategoriju (nenumerisana mesta), ali moraju biti u pratnji punoletne osobe sa redovno kupljenom ulaznicom. Besplatne karte za decu se takođe moraju naručiti (najviše troje dece po odrasloj osobi). Za sve ostale kategorije (tribine, numerisano) deca do 13 godina plaćaju po povlašćenim cenama. 

The Public Pitwalk - u četvrtak 30. jula biće omogućeno svima sa kupljenim vikend kartama, šetnju kroz pit lane Hungaroringa. 

Sistem kupovine je sledeći: kupci nakon plaćanja dobijaju vaučer kao dokaz da su platili ulaznice. Originalne ulaznice koje će služiti za ulaz na trku će početi da se šalju najkasnije mesec dana pre trkačkog vikenda u GIGS TIX u Pariskom magazinu u Novom Sadu. Ako kupac želi da mu ulaznice budu isporučene kuririskom isporukom na kućnu adresu, potrebno je da doplati 260 RSD (trošak isporuke je jedinstven na teritoriji Republike Srbije).

Prilikom kupovine ulaznica za sektore koji imaju nekoliko različitih pozicija (na primer, za Gold sektor koji ima pozicije 1, 2, 3 i 4) nakon evidentiranja uplate ćemo vas kontaktirati i precizirati za koju poziciju želite ulaznice. Ukoliko neke pozicije budu rasprodate, informacija o tome će biti dostupna na ovoj stranici.

Karte se trenutno prodaju velikom brzinom, do sada je potrvđeno da su sledeći tribine rasprodate:

  • Silver 1,2 (vikend i nedelja)
  • Red Bull (nedelja)
  • Three Corner kategorije

GDE?

HUNGARORING
MOGYORÓD 2146, MAĐARSKA

KADA?

PETAK - NEDELJA, 31 - 2.8.2020.

VRSTE I CENE ULAZNICA?

General Admission (vikend) - 13.600,00 dinara
General Admission (nedelja) - 12.300,00 dinara

Bronze 1 & 2 (vikend) - 16.800,00 dinara

Red Bull tribina (vikend) - 27.800,00 dinara

Junior ulaznica (vikend) - 5.100,00 dinara*
Junior ulaznica (nedelja) - 4.400,00 dinara*
*ulaznice su za decu do 13 godina, numerisana mesta (tribine). 

Mapu svih kategorija možete videti na ovom linku: Hungaroring_mapa

Kompletan cenovnik možete skinuti sa ovog linka: Hungaroring2020_cenovnik

MOGU LI ULAZNICE DA KUPIM PUTEM INTERNETA?

Ulaznice za ovaj događaj se ne nalaze u internet prodaji.

AKO ULAZNICE ŽELIM DA PORUČIM DA MI STIGNU NA KUĆNU ADRESU?

Ulaznice možemo da vam pošaljemo kurirskom službom (Post express) u bilo koje mestu u Republici Srbiji. Cena isporuke ulaznice je 310 din. Za više informacija pošaljite nam mejl na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.

AKO ULAZNICE ŽELIM DA KUPIM KAO PRAVNO LICE (FIRMA)?

 Ukoliko ulaznice želite da kupite kao pravno lice, pošaljite nam mejl na  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.