kartice-male-bez-amex-2017

button-signin-1 button-signup-1

SBC 21
04.05.2019.
ODŽACI - SPC

El. pošta

Sport

sbc21 2

SBC 21 - Revenge!

04. maja u Odžacima održava se istorijski MMA spektakl kakav nije vidjen na ovim prostorima!

U Srbiji će nastupiti velike svetske MMA zvezde, a publika će dobiti priliku da uživa u još jednoj elitnoj MMA manifestaciji najvišeg svetskog ranga!

Očekuje nas najjači SBC fight card do sada, a sama glavna borba večeri, Main Event, za prestižni pojas prvog SBC šampiona poluteške kategorije, biće kruna ove veličanstvene internacionalne manifestacije - Igor "The Duke" Pokrajac vs Maiquel "Big Rig" Falcao!

Legenda MMA sporta iz Hrvatske, sa 13 nastupa za najjaču svetsku MMA organizaciju, UFC, Igor "The Duke" Pokrajac, spreman je za debi u SBC heksagonu u lovu na novi šampionski pojas protiv pravog šampiona i ratnika iz Brazila koji je predvodio priredbe najvišeg svetskog ranga (UFC, Bellator, M1, FNG, Aspera, itd.), Maiquel "Big Rig" Falcao-a!

Borba za pojas šampiona u lakoj kategoriji izmedju najvećeg potencijala i aktuelnog prvaka iz Brazila, Jacksona "Tortore" Loureira, i izazivača iz Srbije, neverovatno perspektivnog mladog ratnika koji u svom SBC debiju želi da se okiti titulom najboljeg, Stefana Zvijera, vrhunski je internacionalni duel koji se ne sme propustiti!

Povratak prekaljenog ratnika sa zavidnim internacionalnim iskustvom, koji se nakon nastupa u Sjedinjenim Američkim Državama vraća na domaću scenu debijem za najelitniju domaću i regionalnu promociju, SBC, Slobodana "Limp-a" Maksimovića, obeležiće duel protiv opasnog i beskompromisnog udarača iz Brazila, Fernanda "Sagati-ja" Aparecida!

Pored ovih zvučnih imena svetskog MMA sporta očekuje nas još mnoštvo vrhunskih internacionalnih duela koji će opravdati činjenicu da ispred sebe imamo manifestaciju kojom se piše zlatna istorija srpskog i evropskog MMA sporta!

Pridružite nam se u SPC Odžaci 04. maja i budite deo sportskog borilačkog spektakla za pamćenje - SBC 21 - Revenge!

Ulaznice se mogu kupiti isključivo online preko našeg sajta.

GDE?

ODŽACI
SPC

KADA?

SUBOTA 04.05.2019. od 20č

VRSTE I CENE ULAZNICA?

TRIBINE - 700 dinara

MOGU LI ULAZNICE DA KUPIM PUTEM INTERNETA?

Ulaznice za ovaj događaj se nalaze u internet prodaji.

 

Uslovi prodaje i korišćenja