kartice-male-bez-amex-2017

button-signin-1button-signup-1

TAM U AMERIKANI
03.12.2022.
BEOGRAD - DOM OMLADINE

El. pošta

Koncerti

tam0312

TAM NA VELIKOM SOLO KONCERTU U BEOGRADU

Talentovana kantautorka tam će u subotu 03. decembra nastupiti u Domu omladine Beograda, gde će održati prvi solo nastup nakon ovogodišnje, veoma uspešne klupske i festivalske sezone. Tokom proleća, leta i jeseni, tam je imala bezbroj nastupa, od intimnih klupskih gigova do velikih festivalskih bina - među kojima je i veliki nastup na ovogodišnjem EuroPride-u u Beogradu.

tam je ovog leta obradovala fanove numerom pod nazivom „pogana" – energičnom trakom koja je posvećena svim moćnim ženama, njihovom seksipilu i nezavisnosti, dok je prošle godine zavela slušaoce pesmom „Žad", letnjim hitom koji je nastao u kolaboraciji sa trep sastavom Zicer Inc.. Posebna i uvek dosledna sebi, tam se trudi da svakim novim izdanjem publici pruži iskrene emocije, svežu energiju i muziku koja pokreće, a brojni koncerti širom regiona govore da je u tome uspešna i da publika uživa u njenom radu. Ona je ove godine, između ostalih, nastupala i prestižnom „EXIT" festivalu na kom je uživo izvodila numere sa debitantskog EP izdanja „refleksi-ja", kao i novi singl „pogana".

Na singlovima „sve dalje", „na holdu", „brži od svega", „infierno" i „aj ćao" radila je uglavnom sa bliskim saradnicima – Zicer Inc.: Mihajlom Đorovićem i Nikolom Stanojevićem; zatim Fanto-mom, mirdom, pocket palmom... Ista ekipa zadužena je i za prvi EP „refleksija", sa koga su se posedbno izdvojile numere „usne uz rebra (na na na)" i „ne pričaj o nama".

Podjednaku pažnju tam usmerava na vizuelni identitet, te do sada donosi spotove za gotovo svaki od singlova na kojima ponovo sarađuje sa proverenom ekipom, sa težnjom da za video budu za-duženi saradnici koji senzibilitetom i vizijom najbolje odgovaraju datom izdanju.

U februaru 2020. godine nakon potpisivanja za Universal Music Serbia, Tamara Popović – kako je njeno puno ime, u kontinuitetu niže singlove kojima istražuje svoje mesto u pop muzici, upotpun-jenoj zvucima drugih aktuelnih žanrova. Sve dolazi kao rezultat njenog odrastanja u izvođačkim umetnostima i neprekidnog konzumiranja gotovo svih žanrova.

GDE?

BEOGRAD
DOM OMLADINE

KADA?

SUBOTA
03.12.2022. od 21h

VRSTE I CENE ULAZNICA?

ULAZNICA - 900 dinara

MOGU LI ULAZNICE DA KUPIM PUTEM INTERNETA?

Ulaznice za ovaj događaj se nalaze u internet prodaji.

 

Uslovi prodaje i korišćenja

GDE SE NALAZE PRODAJNA MESTA?

Ulaznice su u prodaji u celokupnoj GIGS TIX prodajnoj mrežiKliknite na odgovarajući link za spisak prodajnih mesta u: 

AKO ULAZNICE ŽELIM DA PORUČIM DA MI STIGNU NA KUĆNU ADRESU?

Ulaznice možemo da vam pošaljemo kurirskom službom (Post express) u bilo koje mestu u Republici Srbiji. Cena isporuke ulaznice je 310 din. Za više informacija pošaljite nam mejl na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.

AKO ULAZNICE ŽELIM DA KUPIM KAO PRAVNO LICE (FIRMA)?

 Ukoliko ulaznice želite da kupite kao pravno lice, pošaljite nam mejl na  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.