kartice-male-bez-amex-2017

button-signin-1button-signup-1

MARKO LOUIS
10.06.2022.
DVORIŠTE UNIVERZITETA - NIŠ

El. pošta

Koncerti

 marko luis1006 baner

Marko Louis započinje regionalnu turneju pod nazivom "Freedom tour by Tuborg" u Nišu 10.juna u dvorištu Univerziteta.
Posle uspešnog koncerta u u Domu Vojske 2019. god. publika u Nišu, konačno ima mogućnost da doživi koncert Marka Louis.a, na otvorenom!
Ako je muzika i zastala u prethodnih dve godine Marko Louis objavio je album "Sloboda", album pesama za decu "Ja se zovem Slon" i snimio soundtrack inspirisan filmom "Necista krv" koji je prvi srpski film na platformi Netflix.
Početkom ove godine Marko je objavio pesme "Dude" i svoju izvedbu poznate narodne pesme "Ruse kose" i premijerno će ih uživo prezentovati regionalnoj publici.
"Niška publika je jedinstvena. Veoma su muzikalni i otvoreni su da pokažu kada uživaju i kada im se nešto sviđa. Koncert u Domu Vojske je počeo kao kamerni koncert i pretvorio se u "svadbu". To ni jednom drugom gradu ne može da se desi. Jedva čekam da slavim sa Nišlijama" izjavljuje Marko. 

GDE?

NIŠ
DVORIŠTE UNIVERZITETA

KADA?

PETAK 10.06.2022. u 21h

VRSTE I CENE ULAZNICA?

ULAZNICA - 1200 dinara

MOGU LI ULAZNICE DA KUPIM PUTEM INTERNETA?

Ulaznice za ovaj događaj se nalaze u internet prodaji.

 

Uslovi prodaje i korišćenja

GDE SE NALAZE PRODAJNA MESTA?

Ulaznice su u prodaji u celokupnoj GIGS TIX prodajnoj mrežiKliknite na odgovarajući link za spisak prodajnih mesta u: 

AKO ULAZNICE ŽELIM DA PORUČIM DA MI STIGNU NA KUĆNU ADRESU?

Ulaznice možemo da vam pošaljemo kurirskom službom (Post express) u bilo koje mestu u Republici Srbiji. Cena isporuke ulaznice je 310 din. Za više informacija pošaljite nam mejl na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.

AKO ULAZNICE ŽELIM DA KUPIM KAO PRAVNO LICE (FIRMA)?

 Ukoliko ulaznice želite da kupite kao pravno lice, pošaljite nam mejl na  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.