kartice-male-bez-amex-2017

button-signin-1button-signup-1

ELEKTRIČNI ORGAZAM 40+1 GODINA
18.11.2021.
DOM KULTURE

El. pošta

Otkazani događaji

elektricni

OBAVEŠTENJE ORGANIZATORA /Udruženje Free Space/:

Novosadski koncert Električnog orgazma se otkazuje!

Koncert Električnog orgazma koji je trebalo da bude održan u okviru programa Udruženja Free Space „Prekinimo MUK...", u novosadskom Domu kulture, u četvrtak, 18. novembra, OTKAZUJE SE zbog trenutne situacije u kojoj se nalazimo sa kovid propusnicama. Udruženje Free Space kao organizator je sve pokušalo da uradi da koncert pomeri za raniji termin, kako bi istom mogli da prisustvuju i fanovi benda bez kovid propusnica i da do otkazivanja ne dođe, ali nažalost iz tehničkih razloga nije bilo mogućnosti za pomeranje koncerta za ranije.

Nadamo se da će se steći uslovi za održavanje koncerta u skorije vreme.

Svi koji žele, kupljene ulaznice za koncert mogu vratiti preko Gigstix-a.

Za više informacija možete kontaktirati organizatora na e-mail: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

Hvala na razumevanju, vaš Free Space.

Sve prethodno kupljene ulaznice za koncerte 16. oktobra i 22. oktobra važiće i za novi datum bez prepravke, kao i ulaznice kupljene za koncert u Domu kulture, koji je trebalo da bude održan 20. marta prošle godine. Svima kojima novi datum ne odgovara, mogu vratiti ulaznice Gigstix-u.

U skladu sa preporukama državnih organa o smanjenju međuljudskih kontakata i prevencije zaraze COVID-19 virusom, GIGS TIX će zahteve za povraćaj novca primati isključivo elektronskim putem. Novac za ulaznice nije moguće povratiti na prodajnim mestima na kojima su ulaznice kupljene. Kupci ulaznica koji žele da ostvare pravo na povraćaj novca treba da postupe na sledeći način:

  1. Skinuti elektronski formular klikom na ovaj link.
  2. Elektronski formular može se popuniti isključivo na PC / Mac računaru, korišćenjem programa Adobe Acrobat Reader DC. Ukoliko taj program nemate instaliran možete ga besplatno skinuti sa ovog linka.
  3. Informacije i pravila podnošenja zahteva nalaze se na drugoj stranici formulara.
  4. Potpuno popunjen formular snimite i pošaljite mejlom na adresu  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja pošaljite nam upit na mejl adresu  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli


Rok-velikani Električni orgazam stižu u Novi Sad 16. oktobra!

Nakon spektakularnog koncerta u Subotici, na kojem je euforična publika horski pevala, gromoglasnim aplauzima nagrađivala legendarni bend posle svake pesme i čak dva puta ih vraćala na bis, rok-velikani Električni orgazam stižu i u Novi Sad. Koncert će biti održan u okviru projekta Udruženja Free Space "Prekinimo MUK u muzici, umetnosti i kulturi" u dvorištu Ateljea Kurucić na Petrovaradinskoj tvrđavi, u subotu, 16. oktobra, sa početkom u 19 časova. Bend će ovom prilikom sa novosadskom publikom proslaviti 41 godinu postojanja i 40 godina od izlaska prvog albuma.

Ulaznice za novosadski koncert po pretprodajnoj ceni od 1200 dinara biće u prodaji na svim Gigstix prodajnim mestima, kao i onlajn, od ponedeljka 4. oktobra. Na dan koncerta cena ulaznice će biti 1500 dinara.

Sve prethodno kupljene ulaznice za koncert u Domu kulture, koji je trebalo da bude održan 20. marta prošle godine, važiće za ovaj koncert bez prepravke.

GDE?

PETROVARADINSKA TVRĐAVA
DVORIŠTE ATELJEA KURUCIĆ
DOM KULTURE

KADA?

SUBOTA 16.10.2021. u 19h
PETAK 22.10.2021. u 19h
ČETVRTAK 18.11.2021. u 21h

VRSTE I CENE ULAZNICA?

ULAZNICA - 1200 DINARA

MOGU LI ULAZNICE DA KUPIM PUTEM INTERNETA?

Ulaznice za ovaj događaj se ne nalaze u internet prodaji.

Uslovi prodaje i korišćenja

GDE SE NALAZE PRODAJNA MESTA?

Ulaznice su u prodaji u celokupnoj GIGS TIX prodajnoj mrežiKliknite na odgovarajući link za spisak prodajnih mesta u: 

AKO ULAZNICE ŽELIM DA PORUČIM DA MI STIGNU NA KUĆNU ADRESU?

Ulaznice možemo da vam pošaljemo kurirskom službom (Post express) u bilo koje mestu u Republici Srbiji. Cena isporuke ulaznice je 310 din. Za više informacija pošaljite nam mejl na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.

AKO ULAZNICE ŽELIM DA KUPIM KAO PRAVNO LICE (FIRMA)?

 Ukoliko ulaznice želite da kupite kao pravno lice, pošaljite nam mejl na  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.