kartice-male-bez-amex-2017

button-signin-1button-signup-1

TROBECOVE KRUŠNE PEĆI
8.3.2020.
NOVI SAD - DOM B-612

El. pošta

Koncerti

kc baner

Radi se o grupi muzičkih umetnika okupljenih pod imenom Trobecove krušne peći (ZG), koji se dugi niz godina bave analiziranjem zla i kroz umetnost deluju protiv njega, smatrajući da su kolektivni i individualni um ušli u stanje duhovnog negativizma u kojemu se sve poluge društvene moći koriste za dominaciju i porobljavanje ljudi.

Trobecove krušne peći - hrvatski avangardni post punk bend iz Zagreba nazvan po najpoznatijem serijskom ubojici u ondašnjoj Jugoslaviji. Delovao je od 1981– 1987. Muzička kritika ih svrstava u alternativni rok, post-punk/art rok, noise i no wave.

Članovi benda su vokal Darko Begić - Bega, basista Mario Barišin - Bara, bubnjar Gordan Dorvak, gitarista Ivan Vinski i saksofonista Damir Prica Kafka - Capri.

Biografija:
1984. godine TKP izdaju demo kasetu sa četiri pesme.
U Ljubljani 1985. snimaju materijal za prvi album koji je svetlo dana doživeo deset godina posle.

1987. godine pod etiketom Produkcija Slovenija objavljuju album uživo "Ta krvava prošlost", snimljenog u Kopru 15. 5. 1987. godine (tada i prestaju s radom).

1992. godine, pod etiketom Kekele Aquarium izdaju kasetu naslovljenu '85. Radi se o snimkama koje su nastale u studiju Boruta Činča (Buldožer), u Ljubljani od 9. do 16. 4. 1985. godine.

Izvorna četvorka Trobecovih krušnih peći se okuplja 2005. pod imenom Viva Glorio i objavljuju album sa potpuno novim materijalom u produkciji Andy Gilla iz “Gang Of Foura”.

2013. godine objavljuju kompilacijski paket "S mukom žvaču trubadurov vrat". Reč je o 180 gramskom vinilu, dva CD-a na kojima su se još našle svi dostupni demo i koncertni snimci nastali od 1981. do 1987. te DVD materijal koji nudi snimke s koncerata njihove muzike, snimke uživo, demoe i video-spotove.

TKP su se okupili u izvornoj postavi za koncert i promociju ovog izdanja koji se održao u klubu Močvara u Zagrebu 25. 5. 2013, otada su aktivni u stvaralaštvu i koncertiranju.

2017.Trobecove krušne peći izdaju novi vinil (16.1.'17) pod imenom ETHER, s pretežno novim materijalom, snimljen uživo 2015.godine u splitskom klubu KOCKA . Klaustrofobičnu atmosferu ETHER-a prate psihodelične ilustracije gitarista Vinski Ivana.

GDE?

NOVI SAD
DOM B-612

KADA?

NEDELJA 8.3.2020. u 20č

VRSTE I CENE ULAZNICA?

ULAZNICA - 500 dinara

MOGU LI ULAZNICE DA KUPIM PUTEM INTERNETA?

Ulaznice za ovaj događaj se nalaze u internet prodaji.

 

Uslovi prodaje i korišćenja

GDE SE NALAZE PRODAJNA MESTA?

Ulaznice su u prodaji u celokupnoj GIGS TIX prodajnoj mrežiKliknite na odgovarajući link za spisak prodajnih mesta u: 

AKO ULAZNICE ŽELIM DA PORUČIM DA MI STIGNU NA KUĆNU ADRESU?

Ulaznice možemo da vam pošaljemo kurirskom službom (Post express) u bilo koje mestu u Republici Srbiji. Cena isporuke ulaznice je 260 din. Za više informacija pošaljite nam mejl na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.

AKO ULAZNICE ŽELIM DA KUPIM KAO PRAVNO LICE (FIRMA)?

 Ukoliko ulaznice želite da kupite kao pravno lice, pošaljite nam mejl na  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.