kartice-male-bez-amex-2017

button-signin-1button-signup-1

HALF PRES. SEBASTIAN BUSTO
13.3.2020.
BEOGRAD - HALF

El. pošta

Odloženi događaji


sebastianodlozeno

Na osnovu odluke Vlade Srbije koja je donesena 11.03.2020. a koja je stupila na snagu 12.03.2020, događaj neće biti održan u predviđenom terminu.
Organizator je doneo odluku da se događaj održi u drugom terminu koji će biti saopšten u najkraćem mogućem vremenu.

Saopštenje organizatora od 20.10.2020:

U skladu sa Uredbom o ponudi važenja kupljenih ulaznica za kulturno-umetničke manifestacije koje su otkazane usled pandemije zarazne bolesti COVID-19 koju je Vlada Republike Srbije usvojila na sednici 06.08.2020. a koja je objavljena u Služebnom glasniku Republike Srbije 07.08.2020. godine, Nado d. o. o. kao organizator manifestacije "Half Pres. Sebastian Busto" koja je usled pandemije zarazne bolesti COVID-19 ODLOŽENA, svim kupcima ulaznica za navedenu manifestaciju nudi da kupljenu neiskorišćenu ulaznicu iskoriste za isu manifestaciju, čiji će datum, lokacija i vreme održavanja biti naknadno saopšteni (odnosno konkretni datum, lokacija i vreme ako su isti poznati). Kupci ulaznica koji prihvataju ovu ponudu, kupljene ulaznice ne moraju da menjaju za nove. Kupcima ulaznica koji ne žele da prihvate ovu ponudu, Nado d. o. o. će vratiti novac za kupljene ulaznice u skladu sa odredbama gore navedene Uredbe. 

Kupci ulaznica imaju pravo da podnesu pisani reklamacioni zahtev GIGS TIX-u. U skladu sa preporukama državnih organa o smanjenju međuljudskih kontakata i prevencije zaraze COVID-19 virusom, GIGS TIX će reklamacione zahteve primati isključivo elektronskim putem, na sledeći način: 

  1. Skinuti elektronski formular klikom na ovaj link.
  2. Elektronski formular može se popuniti isključivo na PC / Mac računaru, korišćenjem programa Adobe Acrobat Reader DC. Ukoliko taj program nemate instaliran možete ga besplatno skinuti sa ovog linka.
  3. Informacije i pravila podnošenja formulara nalaze se na samom formularu.
  4. Potpuno popunjen formular snimite i pošaljite mejlom na adresu   Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

GDE?

BEOGRAD
HALF

KADA?

 PETAK 13.3.2020. u 23:59č

VRSTE I CENE ULAZNICA?

REGULAR - 590 dinara

MOGU LI ULAZNICE DA KUPIM PUTEM INTERNETA?

Ulaznice za ovaj događaj se ne nalaze u internet prodaji.

GDE SE NALAZE PRODAJNA MESTA?

Ulaznice su u prodaji u celokupnoj GIGS TIX prodajnoj mrežiKliknite na odgovarajući link za spisak prodajnih mesta u: 

AKO ULAZNICE ŽELIM DA PORUČIM DA MI STIGNU NA KUĆNU ADRESU?

Ulaznice možemo da vam pošaljemo kurirskom službom (Post express) u bilo koje mestu u Republici Srbiji. Cena isporuke ulaznice je 310 din. Za više informacija pošaljite nam mejl na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.

AKO ULAZNICE ŽELIM DA KUPIM KAO PRAVNO LICE (FIRMA)?

 Ukoliko ulaznice želite da kupite kao pravno lice, pošaljite nam mejl na  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.