kartice-male-bez-amex-2017

button-signin-1 button-signup-1

KURINA TRIO I GYASS
12.12.2019.
NOVI SAD - EĐŠEG

El. pošta

Koncerti

 kurinatriobaner

Ovaj trio koji čine članovi poznate muzičke familije Kurina, već odavno je poznat u ovim krajevima po vrhunskoj izvedbi mađarskog, rumunskog i uopšte romskog ethno jazz-a koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Njihova virtuoznost u sviranju klavira, cimbala i kontrabasa je svojevrsna atrakcija kojom su sebi godinama krčili put po festivalima, kod nas i u regionu. Sarađivali su i sarađuju sa najzvučnijim imenima „world music" scene kao što su Lajko Felix, Roby Lakatos, Šaban Bajramović i veličinama kao što su Ðorđe Balasević i Momčilo Bajagić Bajaga i drugi.

GDE?

NOVI SAD
KULTURNA STANICA EĐŠEG
Antona Čehova 4

KADA?

ČETVRTAK 12.12.2019. u 20.21h

VRSTE I CENE ULAZNICA?

PARTER - 300 dinara

MOGU LI ULAZNICE DA KUPIM PUTEM INTERNETA?

Ulaznice za ovaj događaj više se nalaze u internet prodaji.

 

Uslovi prodaje i korišćenja

GDE SE NALAZE PRODAJNA MESTA?

Ulaznice su u prodaji u celokupnoj GIGS TIX prodajnoj mrežiKliknite na odgovarajući link za spisak prodajnih mesta u: 

AKO ULAZNICE ŽELIM DA PORUČIM DA MI STIGNU NA KUĆNU ADRESU?

Ulaznice možemo da vam pošaljemo kurirskom službom (Post express) u bilo koje mestu u Republici Srbiji. Cena isporuke ulaznice je 260 din. Za više informacija pošaljite nam mejl na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.

AKO ULAZNICE ŽELIM DA KUPIM KAO PRAVNO LICE (FIRMA)?

 Ukoliko ulaznice želite da kupite kao pravno lice, pošaljite nam mejl na  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.