kartice-male-bez-amex-2017

button-signin-1 button-signup-1

NATALI DIZDAR
20.12.2019.
NOVI SAD - DOM KULTURE

El. pošta

Koncerti

natalidizdarbaner

Talentovana muzičarka iz Zadra prvi put dolazi u Novi Sad i nastupiće u Domu kulture 20. decembra. Iz svog muzičkog opusa predstaviće sve svoje velike hitove i saradnje.
Natali Dizdar objavila je 4 albuma, vlasnica je mnogobrojnih nagrada i hitova poput "Stranac", "Ne daj", "Zamijenit ću te gorim", "Gazio si me", "Grijeh", "Iluzionist" i drugi. Tokom 15 godina karijere postala je vlasnica mnogobrojnih nagrada a sarađivala je i s velikim i poznati muzičarima, te možemo izdvojiti vrlo atraktivne saradnje koje su izrodile velike hitove poput "Zamijenit ću te gorim", pjesma gospodina Arsena Dedića, "Mjesecu je dosadno", Darka Rundeka, te hitove iz autorske radionice Dina Šarana ( Letu štuke ) poput "Grijeh", "Stranac", "Mjesto za jedno".

U pratnji svog dugogodišnjeg benda dolazi nam Natali Dizdar i očekujemo pravi muzički doživljaj.

GDE?

NOVI SAD
DOM KULTURE

KADA?

PETAK 20.12.2019. u 22h

VRSTE I CENE ULAZNICA?

PARTER - 1200 dinara

MOGU LI ULAZNICE DA KUPIM PUTEM INTERNETA?

Ulaznice za ovaj događaj se nalaze u internet prodaji.

 

Uslovi prodaje i korišćenja

GDE SE NALAZE PRODAJNA MESTA?

Ulaznice su u prodaji u celokupnoj GIGS TIX prodajnoj mrežiKliknite na odgovarajući link za spisak prodajnih mesta u: 

AKO ULAZNICE ŽELIM DA PORUČIM DA MI STIGNU NA KUĆNU ADRESU?

Ulaznice možemo da vam pošaljemo kurirskom službom (Post express) u bilo koje mestu u Republici Srbiji. Cena isporuke ulaznice je 260 din. Za više informacija pošaljite nam mejl na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.

AKO ULAZNICE ŽELIM DA KUPIM KAO PRAVNO LICE (FIRMA)?

 Ukoliko ulaznice želite da kupite kao pravno lice, pošaljite nam mejl na  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.