kartice-male-bez-amex-2017

button-signin-1 button-signup-1

PARAF LIVE
13.12.2019.
NOVI SAD - FIRCHIE THINK TANK STUDIO

El. pošta

Koncerti

 parafbaner

POVRATAK PARAFA POČINJE U NOVOM SADU!
Paraf kreće na veliku regionalnu koncertnu turneju koja počinje 13. decembra u Novom Sadu, u studiju Firchie Think Tank.
Na turneji će promovisati CD box-set Sabrana dela 1976.-1987. koji uključuje sve njihove albume i singlove, kao i prethodno neobjavljeni live album te vinil Zastave, koji je nedavno ponovo objavljen kao specijalno izdanje povodom 35. godišnjice originalnog albuma.
Kombinovani sastav Parafa, u kome su Vim Cola i Valter Kocijančić kao vokali, članovi originalnih postava iz sedamdesetih i osamdesetih i muzičari koji su već nastupili u koncertnom sastavu benda, spreman je da se vrati na bine. Da su fantastični i dalje, pokazali su u martu, na ovogodišnjoj promociji box-seta u Rijeci, kada su oduševili publiku u klubu Palach energičnim i žestokim nastupom, kao u danima kada su trasirali put ka inventivnijoj muzici na ovim prostorima.
Njihov žar nikada nije ugašen, a sada se ponovo rasplamsao i legendarni bend spreman je za nove nastupe širom regiona.
Koncert u Novom Sadu biće prilika za sve ljubitelje panka, post-panka i novog talasa da uživaju u energičnom, pravom rokerskom izvođenju legendarnih pesama, uključujući Narodnu pjesmu, Moj život je novi val, Živjela Jugoslavija, Javna kupatila, Zastave i druge. Paraf nastupa u sastavu: Vim Cola (vokal), Valter Kocijančić (vokal, gitara), Zdravko Čabrijan (bas, vokal), Raoul Varlen (sinth), Iva Močibob (vokal), Vlado Simcich Vava (gitara), Alen Tibljaš (bubanj) i Deni Šesnić (gitara).
"Drago mi je što se vraćamo u Novi Sad posle toliko decenija! Radujemo se šta ćemo nastupiti pred publikom koja nas poznaje od početka, koja je rasla s nama. Uzbuđeni smo što vidimo mlađu generaciju u našoj publici, decu koja se nisu ni rodila kad smo počeli, a ipak nas danas slušaju", kaže Valter Kocijančić.
Paraf je imao ključni uticaj na muzičke događaje bivše države. Bili su među prvim punk sastavima van Velike Britanije i s ljubljanskim Pankrtima, uveli su globalnu muzičku revoluciju koju su predvodili Sex Pistols, The Clash, The Damned i drugi. Bili su ključna pojava punka i novog talasa i stvorili su bogatu scenu: pridružili su se fotografi, dizajneri, modni kreatori, novinari, umetnici stripa i ogroman broj novih bendova. Drugi sastav Parafa sledio je post-punk standarde i snimio odličan album Zastave 1984. godine.
Album Zastave, koji predstavlja njihovu treću fazu rada, najsloženiji je i najambiciozniji album Parafa. Zastave su zaboravljeno remek-delo hrvatske i jugoslovenske rock muzike, vizionarski prasak svetla i svojevrsno proročanstvo o svim zlima koja su se na Balkanu počela događati samo godinu dana pošto je Paraf prestao s radom. Zahvaljujući doslednom umetničkom fokusu, besprekornom muzičko-tekstualnom izvođenju datog pravca i autentičnom suprotstavljanju okovima društvene stvarnosti, Zastave je jedan od vrhova jugoslovenskog rocka. Takođe, reč je o jednom od najređih albuma na ovim prostorima, s obzirom na nizak početni tiraž, tako da će ovo ponovo objavljeno izdanje oduševiti većinu fanova vinilnih ploča.
Turneja se nastavlja u februaru sledeće godine nastupima u Ljubljani, Zagrebu i Rijeci.

Pretprodaja-700 din
Pet dana pre koncerta-1000 din
Na dan koncerta-1300 din

Podrska 13. Decembra u 21:30 bice Dreddup!

GDE?

NOVI SAD
FIRCHIE THINK TANK STUDIO 

KADA?

PETAK 13.12.2019. od 22č

VRSTE I CENE ULAZNICA?

PARTER - 700 dinara RASPRODATO!
PARTER - 1000 dinara 

MOGU LI ULAZNICE DA KUPIM PUTEM INTERNETA?

Ulaznice za ovaj događaj se nalaze u internet prodaji.

 

Uslovi prodaje i korišćenja

GDE SE NALAZE PRODAJNA MESTA?

Ulaznice su u prodaji u celokupnoj GIGS TIX prodajnoj mrežiKliknite na odgovarajući link za spisak prodajnih mesta u: 

AKO ULAZNICE ŽELIM DA PORUČIM DA MI STIGNU NA KUĆNU ADRESU?

Ulaznice možemo da vam pošaljemo kurirskom službom (Post express) u bilo koje mestu u Republici Srbiji. Cena isporuke ulaznice je 260 din. Za više informacija pošaljite nam mejl na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.

AKO ULAZNICE ŽELIM DA KUPIM KAO PRAVNO LICE (FIRMA)?

 Ukoliko ulaznice želite da kupite kao pravno lice, pošaljite nam mejl na  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.