kartice-male-bez-amex-2017

button-signin-1 button-signup-1

MASSIMO SAVIĆ
12.12.2019.
NOVI SAD - DOM KULTURE

El. pošta

Koncerti

massimorasprodato

Nakon rasprodanih koncerata širom regiona, pravo je vreme da Massimo obogati svoju turneju novim koncertnim datumima. Tako će omiljeni pevač svoj aktuelni album “Sada” predstaviti i publici Doma kulture u Novom Sadu, gradu u koji se uvek rado vraća. Koncert u Domu kulture će biti održan 12.12. a Massimo sa svojim bendom priprema spektakl za pamćenje. Karte su u prodaji u prodajnoj mreži Gigs Tix i putem sajta http://www.gigstix.com/sve-ulaznice/6-koncerti/2896-massimo-savic

Album “Sada” objavljen je u maju prošle godine i njime je Massimo obeležio 35-ogodišnjicu svog muzičkog rada. Hvaljen i nagrađivan album predstavile su uspešne pesme poput “Neka ti plove brodovi”, “Nama se nikud ne žuri” i veliki hit “Nisam spreman” koji je napisao Sergej Ćetković. Pre manje od mesec dana Massimo je izdao i novi singl „Jedan potez previše“ koji je odmah dospeo na vrhove regionalnih top lista.

Uz repertoar s novog albuma Massimo i njegov dobro uigrani bend izvešće i hitove kojim će napravti presek njegove 35-ogodišnje karijere poput “Sjaj u tami”, “Odjednom ti”, “1 dani ljubavi” i brojne druge.

Obezbedite svoje ulaznice na vreme! Vidimo se u Domu kulture.

GDE?

NOVI SAD
DOM KULTURE

KADA?

ČETVRTAK 12.12.2019. u 22h

VRSTE I CENE ULAZNICA?

PARTER - 2200 dinaraRASPRODATO!
PARTER - 2400 dinara RASPRODATO!

GDE SE NALAZE PRODAJNA MESTA?

Ulaznice su u prodaji u celokupnoj GIGS TIX prodajnoj mrežiKliknite na odgovarajući link za spisak prodajnih mesta u: 

AKO ULAZNICE ŽELIM DA PORUČIM DA MI STIGNU NA KUĆNU ADRESU?

Ulaznice možemo da vam pošaljemo kurirskom službom (Post express) u bilo koje mestu u Republici Srbiji. Cena isporuke ulaznice je 260 din. Za više informacija pošaljite nam mejl na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.

AKO ULAZNICE ŽELIM DA KUPIM KAO PRAVNO LICE (FIRMA)?

 Ukoliko ulaznice želite da kupite kao pravno lice, pošaljite nam mejl na  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.