kartice-male-bez-amex-2017

button-signin-1 button-signup-1

ACO PEJOVIĆ
30.11.2019.
NOVI SAD - SPENS

El. pošta

Koncerti

aco v2 baner

Aco Pejović obradovaće sve svoje fanove novim solističkim koncertom zakazanim za 30. novembar u novosadskom "Spensu".
Muzički obrazovan, prodor na javnu scenu započeo je daleke 2000.godine kada je izdao i svoj prvi album. Nagrađivan na gotovo svim festivalima u zemlji, odabirom pesmama i albumima, koje je izdavao gotovo svake druge godine, Pejović se velikim slovima upisao na muzičku scenu Srbije, ali i zemljama u regionu gde je održao velike koncerte. Kao šlag na torti došao je njegov veliki solistički koncert održan 2013.godine u "Areni" u Beogradu pred više od 20.000 posetilaca, čime je dosegao sam vrh i ušao u društvo najvećih muzičara. Da će u tom maniru nastaviti pokazao je i tokom dalje karijere, što odabirom pesama, što koncertnim turnejama. Da se radi o pevaču koji uživa ogroman ugled i kredibilitet među svojim obožavaocima i kolegama videlo se i prošle godine kada je održao dva velika solistička koncerta u Beogradu u najvećoj hali na Balkanu, "Štark Areni" za koje se tražila karta više.
Novosadska publika takođe je imala prilike da prisustvuje spektakularnim nastupima poznatog muzičara, tako da se sa nestrpljenjem očekuje i ovaj veliki koncert zakazan za poslednji dan meseca novembra.
DOBRODOŠLI U SPENS
Ulaznice po ceni od 1.500 dinara za ZAPAD l i 1.200,00 za PARTER I ZAPAD ll mošete nabaviti preko prodajne mreže GIG STIX-a.

GDE?

NOVI SAD
SPENS - VELIKA SALA

KADA?

SUBOTA 30.11.2019. u 20h

VRSTE I CENE ULAZNICA?

PARTER - STAJANJE - 1200 dinara

TRIBINA ZAPAD I - SEDENJE - 1500 dinara

TRIBINA ZAPAD II - SEDENJE - 1200 dinara

MOGU LI ULAZNICE DA KUPIM PUTEM INTERNETA?

Ulaznice za ovaj događaj se nalaze u internet prodaji.

 

Uslovi prodaje i korišćenja

GDE SE NALAZE PRODAJNA MESTA?

Ulaznice su u prodaji u celokupnoj GIGS TIX prodajnoj mrežiKliknite na odgovarajući link za spisak prodajnih mesta u: 

AKO ULAZNICE ŽELIM DA PORUČIM DA MI STIGNU NA KUĆNU ADRESU?

Ulaznice možemo da vam pošaljemo kurirskom službom (Post express) u bilo koje mestu u Republici Srbiji. Cena isporuke ulaznice je 260 din. Za više informacija pošaljite nam mejl na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.

AKO ULAZNICE ŽELIM DA KUPIM KAO PRAVNO LICE (FIRMA)?

 Ukoliko ulaznice želite da kupite kao pravno lice, pošaljite nam mejl na  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.