kartice-male-bez-amex-2017

button-signin-1 button-signup-1

KOTORART - ANDREAS OTTENSAMER
& YUJA WANG 09.08.2019.
STARI GRAD - KOTOR

El. pošta

Koncerti

yuja baner

Kineska pijanistkinja Juđa Vang i austrijski klarinetista Andreas Otensamer održaće koncert u Kotoru, u Crkvi Sv. Duha, 09. Avgusta sa početkom u 21.30h. Ovaj željno iščekivani koncert deo je ekskluzivne svetske turneje ovo dvoje umetnika, povodom promocije novog CD-a izdatog za prestižnu izdavačku kuću Dojče gramofon.

Andreas Otenzamer od 2011. godine radi kao prvi klarinetista čuvene Berlinske filharmonije. Kao ekskluzivni umetnik Izdavačke kuće Dojče gramofon, snimio je album Portraits – The Clarinet Album (2013), Brahms – The Hungarian Connection (2015), kao i kompakt-disk New Era, za Izdavačku kuću Deka Klasik (2017).

Juđa Vang, pijanistkinja o kojoj u superlativu govori i publika i muzička kritika širom sveta, prepoznatljiva je po jedinstvenoj mešavini tehničke bravuroznosti, muzičkog promišljanja i emocionalne dubine. Angažovana je kao rezidencijalni umetnik u prestižnim svetskim salama poput Karnegi Hola u Njujorku i Koncerthausa u Beču. Svoju ljubav prema modi koristi kao „oružje“ u promeni stavova kada je reč o nastupima u koncertnim salama.

Za više informacija posetite www.kotorart.me

GDE?

CRKVA SV. DUHA
STARI GRAD, KOTOR, CRNA GORA

KADA?

PETAK 09.08.2019. u 21:30č

VRSTE I CENE ULAZNICA?

PRETPRODAJA - PARTER I - 3000 dinara - RASPRODATO!
PRETPRODAJA - PARTER II - 1800 dinara - RASPRODATO!
PRETPRODAJA - PARTER III - 1560 dinara - RASPRODATO!

PARTER I - 3600 dinara
PARTER II - 2400 dinara
PARTER III - 2040 dinara
BALKON - 2400 dinara

MOGU LI ULAZNICE DA KUPIM PUTEM INTERNETA?

Ulaznice za ovaj događaj se nalaze u internet prodaji.

 

Uslovi prodaje i korišćenja

GDE SE NALAZE PRODAJNA MESTA?

Ulaznice su u prodaji u celokupnoj GIGS TIX prodajnoj mrežiKliknite na odgovarajući link za spisak prodajnih mesta u: 

AKO ULAZNICE ŽELIM DA PORUČIM DA MI STIGNU NA KUĆNU ADRESU?

Ulaznice možemo da vam pošaljemo kurirskom službom (Post express) u bilo koje mestu u Republici Srbiji. Cena isporuke ulaznice je 260 din. Za više informacija pošaljite nam mejl na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.

AKO ULAZNICE ŽELIM DA KUPIM KAO PRAVNO LICE (FIRMA)?

 Ukoliko ulaznice želite da kupite kao pravno lice, pošaljite nam mejl na  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.