kartice-male-bez-amex-2017

button-signin-1 button-signup-1

2000 LATE
25.05.2019.
LUKA BEOGRAD OPEN AIR

El. pošta

Koncerti

2000late 2505

Prijatelji, braćo, kumovi, rešili smo da vas ne držimo dugo u neizvesnosti i objavimo datum naredne žurke. Ovo će biti poslednja žurka pre letnje pauze, tako da iskoristite priliku pre ispitnih rokova ili zaključivanja ocena da se proveselimo uz omiljene hitove s početka veka. A mi koji nismo ni učenici ni studenti, jbg ništa, samo slavimo vikend i krademo sate do ponedeljka.

Staro, poznato mesto, Luka Beograd, ovaj put će biti na otvorenom (Open Air), što znači da će biti veći kapacitet nego u Hangaru, ali svejedno ograničen, tako da unapred upozoravamo da OBEZBEDITE KARTE NA VREME u pretprodaji, da se ne bismo sledeći put videli tek posle leta.

Kao što ste i navikli, za DJ pultom nalaze se Eva i Matija, a ulaznice možete kupiti u pretprodaji na GIGS TIX prodajnim mestima po ceni od 400 dinara počev od ponedeljka 08.04.

GDE?

LUKA BEOGRAD OPEN AIR

KADA?

SUBOTA 25.05.2019. u 22h

VRSTE I CENE ULAZNICA?

PARTER - 400 dinara

MOGU LI ULAZNICE DA KUPIM PUTEM INTERNETA?

Ulaznice za ovaj događaj se nalaze u internet prodaji.

 

Uslovi prodaje i korišćenja

GDE SE NALAZE PRODAJNA MESTA?

Ulaznice su u prodaji u celokupnoj GIGS TIX prodajnoj mrežiKliknite na odgovarajući link za spisak prodajnih mesta u: 

AKO ULAZNICE ŽELIM DA PORUČIM DA MI STIGNU NA KUĆNU ADRESU?

Ulaznice možemo da vam pošaljemo kurirskom službom (Post express) u bilo koje mestu u Republici Srbiji. Cena isporuke ulaznice je 260 din. Za više informacija pošaljite nam mejl na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.

AKO ULAZNICE ŽELIM DA KUPIM KAO PRAVNO LICE (FIRMA)?

 Ukoliko ulaznice želite da kupite kao pravno lice, pošaljite nam mejl na  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.