kartice-male-bez-amex-2017

button-signin-1 button-signup-1

BRKOVI
20.04.2019.
NOVI SAD - NOVOSADSKI SAJAM

El. pošta

Koncerti

brkovi2019

BRKOVI U NOVOM SADU 20. APRILA!

Zagrebački bend, Brkovi, će posle dužeg vremena održati samostalni nastup u Novom Sadu. Koncert će se održati u subotu 20. aprila u Hali 6 Novosadskog sajma.

Zagrepčani su do sada imali nekoliko nezaboravnih nastupa u Novom Sadu, od kojih su oni poslednjih godina bili rasprodati danima pre održavanja. Atmosfera na koncertima je bila euforična, te se „brkatimladići" sada sa posebnim nestrpljenjem vraćaju u grad u kojem ih publika svojom podrškom motiviše da daju najbolje od sebe.

Sredinom prošle godine Brkovi su objavili svoj novi album, sedmi po redu, pod nazivom "Hormon sreće", a potom su ga jesenas promovisali širom regiona. Svakako posebno treba izdvojiti dva spektakla, onaj u zagrebačkom Domu sportova 20.10. i onaj koji je održan u prepunoj Hali sportova na Novom Beogradu 03. novembra prošle godine, što je ujedno bio i njihov najveći i najposećeniji
samostalni nastup u Srbiji. Na koncertu u Hali 6 Novosadskog Sajma publika će biti u prilici da pored pesama sa poslednjeg albuma „Hormon sreće" posluša i presek najvećih hitova iz njihove dosadašnje karijere.

Broj ulaznica je ograničen, a organizatori apeluju da na vreme kupite svoj primerak pošto se više puta pokazalo da na Brkovima u Novom Sadu često ne bude dovoljno mesta za sve.

GDE?

NOVI SAD
NOVOSADSKI SAJAM - HALA 6

KADA?

SUBOTA 20.04.2019. u 21h

VRSTE I CENE ULAZNICA?

PARTER - 1000 dinara RASPRODATO!
PARTER - 1200 dinara

MOGU LI ULAZNICE DA KUPIM PUTEM INTERNETA?

Ulaznice za ovaj događaj se nalaze u internet prodaji.

 

Uslovi prodaje i korišćenja

GDE SE NALAZE PRODAJNA MESTA?

Ulaznice su u prodaji samo u GIGS TIX centralnoj biletarnici, Pariski magazin, Kralja Aleksandra 12, lokal 19 (suteren), Novi Sad. celokupnoj GIGS TIX prodajnoj mrežiKliknite na odgovarajući link za spisak prodajnih mesta u: