kartice-male-bez-amex-2017

button-signin-1 button-signup-1

HUMANITARNI KONCERT RETKO ALI VAŽNO
28.02.2019.
NOVI SAD - STUDIO M

El. pošta

Koncerti

humanitarni 2802

„RETKO, ALI VAŽNO! – PODRŽI, KUPI KARTU!"

Humanitarni koncert povodom Međunarodnog dana retkih bolesti

Poslednji dan februara, se svake godine u svetu, ali i kod nas, obelažava kao „Međunarodni dan retkih bolesti", kako bi se javnost i relevantne državne strukture podsetile da među nama žive osobe sa retkim bolestima, koje se svakodnevno suočavaju sa mnoštvom problema.
Zato, i ovog 28. februara, Nacionalna organizacija ze retke bolesti Srbije (NORBS) organizuje humanitari koncert sa sloganom "Retko, ali važno! – Podrži, kupi kartu!", koji će biti održan u holu „Studija M" sa početkom u 21 čas.
Na koncertu će nastupiti sjajni muzičari velikog srca: RITAM NEREDA, ATHEIST RAP, LOVE HUNTERS I EVA BRAUN, kao i divni momci iz Državnog posla. Sav novac od prodatih ulaznica biće iskorišćen za pomoć osobama obolelim od retkih bolesti, kao i njihovim porodicama.

Doprinos mogu dati i oni koji nisu u mogućnosti da prisustvuju humanitarnom koncertu a žele da podrže akciju, na taj način što će kupiti online ULAZNICU PODRŠKE preko sajta GIGS TIX-a.

GDE?

NOVI SAD
STUDIO M - HOL

KADA?

ČETVRTAK 28.02.2019. u 21č

VRSTE I CENE ULAZNICA?

PARTER – 1000 dinara
PODRŠKA - 1000 dinara

MOGU LI ULAZNICE DA KUPIM PUTEM INTERNETA?

Ulaznice za ovaj događaj se nalaze u internet prodaji.

 

Uslovi prodaje i korišćenja

GDE SE NALAZE PRODAJNA MESTA?

Ulaznice su u prodaji u glavnoj biletarnici GIGS TIX-a u Novom Sadu, Kralja Aleksandra 12.

AKO ULAZNICE ŽELIM DA PORUČIM DA MI STIGNU NA KUĆNU ADRESU?

Ulaznice možemo da vam pošaljemo kurirskom službom (Post express) u bilo koje mestu u Republici Srbiji. Cena isporuke ulaznice je 260 din. Za više informacija pošaljite nam mejl na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.

AKO ULAZNICE ŽELIM DA KUPIM KAO PRAVNO LICE (FIRMA)?

 Ukoliko ulaznice želite da kupite kao pravno lice, pošaljite nam mejl na  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.