OUTLOOK FESTIVAL 2012 30.08.-03.09.2012.

El. pošta

Koncerti

outlook2012

Najveći evropski festival bass muzike i soundsystem culture najavljuje nove izvođače

LEE SCRATCH PERRY, MAX ROMEO, PRINCE FATTY, PLASTICAN, CHEFAL, RUDIMENTAL, TRIM...

Outlook festival, najveći evropski festival bass glazbe i sound system kulture i osvajač nagrade UK festival awards 2011. za najbolji festival evropskog kontinenta, održati će se od 30.08. do 03.09.2012. godine na jedinstvenoj lokaciji poluostrva i tvrđave Punta Christo u Štinjanu kraj Pule.

Festivalskoj avanturi Outlooka i impresivnom broju od preko 500 izvođača na 12 dnevnih i noćnih stage-ova te zabavama na plažama i brodovima uz već najavljenja svetski poznata imena dub, dubstep, reggae, drum'n'bass, dancehall, jungle, hip-hop, roots, soul, house, techno, garage, grime i elektronske glazbe: Fat Freddy’s Drop, Skream, Andy C, Jah Shaka, Phife (A Tribe Called Quest), Digital Mystikz – May & Coki, Twinkle Brothers, Friction, Zinc, Hatcha, DJ Marky, The Beatnuts, Gold Panda, Congo Natty Live, Scuba, Goldie, Kode 9, Joker, N-Type, Pearson Sound, Loefah, The Bug, Flowdan & Daddy Freddy, Iration Steppas, Mungos Hifi, Zion Train, Gentleman’s Dub Club, Iration Steppas, Souls Of Mischief Pinch, Dbridge, Calibre, Youngsta, Pinch...pridružuju se legende reggae, dub i soundsystem scene: Lee Scratch Perry, Max Romeo, Prince Fatty, Plastican, Chefal, Rudimental, Trim i mnogi drugi. Ceo popis izvođača možete naći na  www.outlookfestival.com/line-up/

U malo vremena Outlook festival je ostvario neverovatan festivalski «boom» i svetsku popularnost, zahvaljujući vrhunskom muzičkom programu i organizaciji, odličnoj atmosferi i jedinstvenoj lokaciji. Stoga ne čudi što se ove godine očekuje više hiljada fanova iz Velike Britanije, svih evropskih zemalja, Australije, Kanade, Japana, s Novog Zelanda i SAD-a, te stotine medija uključujući BBC, Guardian, Resident Advisor, Time Out, MTV, Virtual Festivals...Nedavno je britanski list The Sun uvrstio Outlook u osam najboljih svetskih festivala 2012, a pohvale stižu svakodnevno sa svih strana sveta. Promotivna kampanja Outlook festivala odvija se na svim kontinentima, uz rekordan broj preko 150 promotivnih zabava koje se održavaju u Amsterdamu, Barceloni, Christchurchu, Dublinu, Hong Kongu, Kijevu, Londonu, New Delhiju, New Yorku, Oslu, Parisu, Sydneyu, Tel Avivu, Tokiju, Varšavi...kao i u Zagrebu, Ljubljani, Sarajevu, Beogradu, Budimpešti i Rimu.

Iako se očekuje se da će festival biti uskoro rasprodat, za fanove iz zemalja regiona je osiguran je poseban kontingent ulaznica i to po povoljnijoj cijeni od 11.900,00 dinara (redovna cena ulaznice je 19.500,00 din)

 

OUTLOOK 2012, festival

Datum:

Mesto:

30.08. - 03.09.2012.

 

 

Tvrđava "Punta Christo", Pula, Hrvatska


Ulaznice:

Uskoro u prodaji...

Fizička prodaja ulaznica: GIGS TIX Pariski magazin, Bulevar Books

Ukoliko ulaznice želite da kupite kao pravno lice, kontaktirajte nas pozivom na 021.472.4816 ili pošaljite mejl na  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

Kupci kao dokaz da su kupili ulaznice dobijaju elektronske vaučere. Vaučeri se na lokaciji festivala menjaju za odgovarajuće narukvice koje omogućavaju ulazak na festival. Svaki vaučer je personalizovan i važi za jednu osobu. Prilikom zamene vaučera za narukvicu potrebno je pokazati odgovarajući lični dokument sa fotografijom, ime i prezime kupca na vaučeru se mora podudarati sa imenom i prezimenom u ličnom dokumentu.

Prijavi se / Sign in

Novi korisnik / New user?
Registrujte se / Sign up

Zaboravljena loznika / Forgotten password?
Resetovanje lozinke / Reset password

Prodajna mesta

Ulaznice za događaje možete kupiti na brojnim lokacijama u Novom Sadu, Beogradu i ostalim mestima u Srbiji.

Za više detalja o prodajnoj mreži klikni na ovaj link

Kontakt

NOVI SAD: Pariski magazin, Kralja Aleksandra 12 - radno vreme radnim danima od 10h do 18h
BEOGRAD: Supermarket, Višnjićeva 10 - radno vreme radnim danima od 14h do 18h
 
Više informacija o svemu možete dobiti pozivom na 021.472.4816 ili slanjem maila na tix@gigstix.com

con_tel   021/472-48-16

emailButton   Pošalji poruku

 facebook-smalltwitter small instagram icon

Internet prodaja

GIGSTIX.COM internet prodajni portal: 

Poručite i platite ulaznice bez potrebe da dolazite na prodajno mesto. Platite platnom karticom (Visa, Visa electron, MasterCard, Maestro, American Express), elektronskim bankarstvom ili uplatom u banci ili pošti.

ems vma

eMS d.o.o. vrši posredovanje u prometu roba i/ili usluga na Internetu u ime i za račun GIGS TIX doo

gigs_word_footer