kartice-male-bez-amex-2017

button-signin-1 button-signup-1

NIKOLA VRANJKOVIĆ
09.03.2019.
NOVI SAD - MKC PETEFI ŠANDOR

El. pošta

Koncerti

vranjkovic mkc

Nikola Vranjkovic održaće solo koncert 9. marta u Novom Sadu u unikatnom prostoru MKC "Petefi Šandor" u produkciji Skc Novi Sad.

Nikola Vranjković je umetnik koji već decenijama unazad doprinosi afirmaciji pesničke reči u rokenrolu, što je i ozvaničeno nagradom koju je nedavno dobio - upravo je on laureat za 2018. godinu, za laskavo priznanje „Strune od svetla".

Promo cena ulaznice 800 dinara do 10. februara, od 11.2. cena ulaznica će iznositi 1000 dinara. U pretprodaji se nalazi i ograničen kontigent VIP ulaznica sa jedinstvenom pozicijom za uživanje u ovom koncertu po ceni od 1200 dinara. (Samo na GIGSTIX prodajnim mestima). Na ulazu će cena ulaznice iznosti 1200 dinara.

Album ,,Veronautiku", ga ponovo vratio u žižu interesovanja, budući da se radi o izdanju koji je od strane kritike nazvan čak i ,,najvećim rok albumom 21. veka". Sa pesmama kakve su "Dve reči", "Večernja zvona", "Zadrži svoj dah" ili "Tajni život suterena", jedan od najbolje ocenjenih albuma bivše Jugoslavije.

GDE?

NOVI SAD
MKC PETEFI ŠANDOR

KADA?

SUBOTA 09.03.2019. u 20h

VRSTE I CENE ULAZNICA?

PROMO - 800 dinara RASPRODATO!
PARTER - 1000 dinara

VIP - 1200 dinara

MOGU LI ULAZNICE DA KUPIM PUTEM INTERNETA?

Ulaznice za ovaj događaj se nalaze u internet prodaji.

 

Uslovi prodaje i korišćenja

GDE SE NALAZE PRODAJNA MESTA?

Ulaznice su u prodaji u celokupnoj GIGS TIX prodajnoj mrežiKliknite na odgovarajući link za spisak prodajnih mesta u: 

AKO ULAZNICE ŽELIM DA PORUČIM DA MI STIGNU NA KUĆNU ADRESU?

Ulaznice možemo da vam pošaljemo kurirskom službom (Post express) u bilo koje mestu u Republici Srbiji. Cena isporuke ulaznice je 260 din. Za više informacija pošaljite nam mejl na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.

AKO ULAZNICE ŽELIM DA KUPIM KAO PRAVNO LICE (FIRMA)?

 Ukoliko ulaznice želite da kupite kao pravno lice, pošaljite nam mejl na  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.