JENNIFER LOPEZ 20.11.2012.

El. pošta

Koncerti

jenifferlopez

Glumica, zabavljač, muzički umetnik, filmski i TV producent, modni dizajner, preduzetnik i humanitarni radnik, Jennifer Lopez je jedna od najmoćnijih i proslavljenih poznatih ličnosti u svetu zabave.

Ona je prodala preko 55 miliona ploča širom sveta i glumila u više # 1 filmova, uključujući i "Monster-in-Law" i " The Wedding Planner". U 2001, " The Wedding Planner " je imao vrhunsku filmsku zaradu, dok je njen album, "J.Lo", bio je # 1 na Billboard Top 200 listi. Dve simultane broj 1 počasti je Lopez imala, kao prva žena u istoriji - # 1 film i # 1 album u istoj nedelji.

Pored povratka za sezonu 11. "Američki idol" u 2012, Lopez će pokrenuti revolucionarni serija "¡Q' Viva! The Chosen"zajedno sa koreografima Jamie King I Marc Anthoni. Kao ko-izvršni producent i zvezda, Lopez će putovati širom juga Amerika da otkrije i upozna latino pevače, muzičare i izvođače.

Lopez je pozajmila i svoj glas liku Shira i sablja-zubatom tigru, u novom animiranom filmu, "Ledeno doba 4: Kontinentalni Drift" takođe zakazan za puštanje u 2012.

Lopez je postavila standard za brendiranje slavnih mirisa, odeće i pribora. Njena najnovija miris, "Love and Glamour", obeležen ja sa 17 uspešnih prikazivanja, uzimajući u preko 1 milijarde dolara. Novi miris, Glowing, će pokrenuti u 2012. Godine 2006, Lopez je dobila ACE za prestižnu modnu ikonu godine za doprinos u priboru i modnoj industriji. Lopez je pokrenula i ekskluzivnu modnu kolekciju sa Kohl-om u jesen.

Njena strast da izradi ovaj svet boljim istaknuta je kroz njen rad sa decom preko neprofitne Maribel fondacije. Maribel Fondacija je posvećena poboljšanju zdravlja i dobrobiti žena i dece.

 

JENIFFER LOPEZ, koncert

Datum:

 

Mesto:

20. novembar  2012.

 

Kombank Arena, Novi Beograd

Ulaznice

 

Fan Pit = 5990 RSD
Parter sredina = 4290 RSD
Parter pozadi = 2990 RSD
VIP tribina = 5790 RSD
Nivo 200 = 4990 RSD
Galerija I kat. = 3990 RSD
Galerija II kat. = 2990 RSD

 

Fizička prodaja ulaznica: GIGS TIX Pariski magazin

Adrese prodajnih mesta, njihove lokacije na mapi i radno vreme možete pronaći na spisku prodajnih mesta sa desne strane ekrana

Ukoliko ulaznice želite da kupite kao pravno lice, kontaktirajte nas pozivom na 021.472.4816 ili pošaljite mejl na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

Prijavi se / Sign in

Novi korisnik / New user?
Registrujte se / Sign up

Zaboravljena loznika / Forgotten password?
Resetovanje lozinke / Reset password

Prodajna mesta

Ulaznice za događaje možete kupiti na brojnim lokacijama u Novom Sadu, Beogradu i ostalim mestima u Srbiji.

Za više detalja o prodajnoj mreži klikni na ovaj link

Kontakt

NOVI SAD: Pariski magazin, Kralja Aleksandra 12 - radno vreme radnim danima od 10h do 18h
BEOGRAD: Supermarket, Višnjićeva 10 - radno vreme radnim danima od 14h do 18h
 
Više informacija o svemu možete dobiti pozivom na 021.472.4816 ili slanjem maila na tix@gigstix.com

con_tel   021/472-48-16

emailButton   Pošalji poruku

 facebook-smalltwitter small instagram icon

Internet prodaja

GIGSTIX.COM internet prodajni portal: 

Poručite i platite ulaznice bez potrebe da dolazite na prodajno mesto. Platite platnom karticom (Visa, Visa electron, MasterCard, Maestro, American Express), elektronskim bankarstvom ili uplatom u banci ili pošti.

ems vma

eMS d.o.o. vrši posredovanje u prometu roba i/ili usluga na Internetu u ime i za račun GIGS TIX doo

gigs_word_footer