kartice-male-bez-amex-2017

MINDSECTION PRESENTS JUNO REACTOR
26.10.2018.
NOVI SAD - SKC FABRIKA

El. pošta

Koncerti

 juno-baner-2.jpg

Juno Reactor su muzička i umetnička grupa poznata po svojoj filmskoj fuziji elektronskih globalnih uticaja i orkestralno simfonijskog pristupa.
Centralni deo projekta je Ben Watkins i njegova saradnja sa konstantno promenljivim ansamblom muzičara iz celog sveta.
Juno Reactor su nastali 1990. godine i od tada su izdali 8 albuma čiji zvuk varira od Goa tranca do Industriala, trip hop-a i world musica. Zajedničke turneje imali su sa imenima kao što su Moby, The Orb i Laibach. Njihove energične nastupe mogli ste videti na velikim svetskim festivalima kao što su: Glastonbury, Fuji Rock, The Glade, Boom, Ozora festival...

Juno Reactor su takođe radili i muziku za mnoge filmove. Definitivno najvažnija je kolaboracija sa kompozitorom Don Davisom za serijal filmova i video igrica The Matrix braće Wachovski i japanski animirani flim Brave story, kompletno je urađen u saradnji sa simfonijskim orkestrom. Njihove trake se mogu čuti i u filmovima Mortal Kombat i Mortal Kombat:Annihilation, Eraser, Virtuosity, Lost in space, Once upon a time in Mexico, Bunraku kao i u mnogim Play station video igricama (Jet Moto 3,Frequency,the Mark of KRI...)

Juno Reactor trenutno promoviše svoj najnoviji album "The Mutant Theatre" koji je izdat 22. juna 2018. godine od strane legendarnog Industrial labela Metropolis records.

GDE?

NOVI SAD
SKC FABRIKA
THE QUARTER

KADA?

PETAK 26.10.2018. u 21h

VRSTE I CENE ULAZNICA?

PARTER - 800 dinara - RASPRODATO!
PARTER - 1000 dinara

MOGU LI ULAZNICE DA KUPIM PUTEM INTERNETA?

Ulaznice za ovaj događaj se nalaze u internet prodaji.

Kako se koristi prodajni portal? | Uslovi prodaje i korišćenja

GDE SE NALAZE PRODAJNA MESTA?

Ulaznice su u prodaji u celokupnoj GIGS TIX prodajnoj mrežiKliknite na odgovarajući link za spisak prodajnih mesta u: 

AKO ULAZNICE ŽELIM DA PORUČIM DA MI STIGNU NA KUĆNU ADRESU?

Ulaznice možemo da vam pošaljemo kurirskom službom (Post express) u bilo koje mestu u Republici Srbiji. Cena isporuke ulaznice je 260 din. Za više informacija pošaljite nam mejl na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.

AKO ULAZNICE ŽELIM DA KUPIM KAO PRAVNO LICE (FIRMA)?

 Ukoliko ulaznice želite da kupite kao pravno lice, pošaljite nam mejl na  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.