PARNI VALJAK 25.05.2012.

El. pošta

Koncerti

parnivaljakns

Zbog velikog interesovanja publike, zagrebačka rok grupa Parni valjak zakazala je koncert i u Novom Sadu, hala Spens, 25.Maja 2012. u akustičnoj postavci i repertoarom pesama koje bolje zvuče „bez struje" u intimnijem prostoru.

Celovečernji koncerti u trajanju od preko dva sata donose kultne balade na akustičnim gitarama, koncertnom klaviru i perkusijama, uz neponovljivo pevanje Akija Rahimovskog. Jedan od najznačanijih trenutaka u trodecenijskoj karijeri Parnog valjka svakako je koncert u Zagrebačkom kazalištu mladih, ili kako se popularno naziva "ZeKaeM". Bend koji inače važi za atrakciju sa velikih bina uz glasno ozvučenje, spektakularnu rasvetu, snažne gitarske rifove i punokrvni rok nastup, 1995. godine odlučuje se za koncert "bez struje" po uzoru na tada veoma popularni televizijski serijal "MTV Unplugged" u kom bendovi nastupaju lišeni svih elektronskih uređaja kao što su pojačala, efekti ili sintisajzeri. DVD i CD izdanje pod nazivom "Live in ZeKaeM" do danas je najprodavaniji album Parnog valjka, ali ujedno i najprodavaniji muzički DVD u celom regionu.

Koncerti na Spensu biće i prilika da se publici predstave neke od pesama sa aktuelnog studijskog albuma "Stvarno nestvarno", koji će svaki posetilac koncerta moći da preuzme sa Interneta uz brojeve sa bar-koda koji se nalazi na ulaznici. Album donosi deset novih pesama od kojih su pored naslovne, publici već poznate numere "Nakon svih godina", "Aleluja (Ja još vjerujem u nas)" ili aktuelni singl "Vjeruj". Parni valjak je tako svoju bogatu diskografiju povećao na 17 studijskih, šest koncertnih i pet kompilacijskih albuma u proteklih 37 godina što ga čini najdugovečnijim diskografski aktivnim sastavom na prostorima nekadašnje Jugoslavije. Aktuelna turneja je pokazala koliko je Valjak u formi, o čemu i govore podaci da su u protekle dve godine odsvirali 32 koncerata oko 300.000 fanova!

 

PARNI VALJAK - BEZ STRUJE, koncert

Datum:

 

Mesto:

25. maj  2012. u 21h

 

SPC Vojvodina, Velika sala


Ulaznice


Parter I = 2500 RSD
Parter II - 2350 RSD
Tribine - parter = 2250 RSD
Zapad I - 2150 RSD

Fizička prodaja ulaznica: GIGS TIX Pariski magazin

Ukoliko ulaznice želite da kupite kao pravno lice, kontaktirajte nas pozivom na 021.472.4816 ili pošaljite mejl na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

Prijavi se / Sign in

Novi korisnik / New user?
Registrujte se / Sign up

Zaboravljena loznika / Forgotten password?
Resetovanje lozinke / Reset password

Prodajna mesta

Ulaznice za događaje možete kupiti na brojnim lokacijama u Novom Sadu, Beogradu i ostalim mestima u Srbiji.

Za više detalja o prodajnoj mreži klikni na ovaj link

Kontakt

NOVI SAD: Pariski magazin, Kralja Aleksandra 12 - radno vreme radnim danima od 10h do 18h
BEOGRAD: Supermarket, Višnjićeva 10 - radno vreme radnim danima od 14h do 18h
 
Više informacija o svemu možete dobiti pozivom na 021.472.4816 ili slanjem maila na tix@gigstix.com

con_tel   021/472-48-16

emailButton   Pošalji poruku

 facebook-smalltwitter small instagram icon

Internet prodaja

GIGSTIX.COM internet prodajni portal: 

Poručite i platite ulaznice bez potrebe da dolazite na prodajno mesto. Platite platnom karticom (Visa, Visa electron, MasterCard, Maestro, American Express), elektronskim bankarstvom ili uplatom u banci ili pošti.

ems vma

eMS d.o.o. vrši posredovanje u prometu roba i/ili usluga na Internetu u ime i za račun GIGS TIX doo

gigs_word_footer