kartice-male-bez-amex-2017

2000LATE OPEN AIR
26.05.2018.
BEOGRAD - LUKA BEOGRAD

El. pošta

Koncerti

2000late_baner.jpg

Prijatelji, braćo, kumovi,

Ako ste početkom milenijuma imali 7 do 27 godina, ako ste slušali ZABAVNJAKE i STRANO (a ne narodnjake), ako i dalje s vremena na vreme osećate nostalgiju prema tim neprevaziđenim hitovima zabavne muzike (uprkos, ili baš zahvaljujući njihovom kvalitetu), dođite da RINTAMO celu noć jer šta je život par koraka, malo tuge i meraka (šta će tebi više od toga)!

Za vas vrte диск џокеји Eva i Matija, dinamični duo vrsnih znalaca ove muzičke ere koji će niškoj publici po prvi put dokazati svoju posvećenost i kompetenciju, puštajući sve one strane i zabavne domaće hitove iz prve dekade 2000-ih, hitove koji su nam obeležili ranu mladost i detinjstvo. Od popularnih hitova MTV-a, Britney, Destiny's Child, 50Centa, Eminema i drugih, do ranih radova velikana domaće scene (Željka Joksimovića, Ane Nikolić, Colonie, Kneza i drugih); od repa i hip hopa do popa i City Records-a!

Vidimo se!

GDE?

BEOGRAD
OPEN AIR - LUKA BEOGRAD

KADA?

SUBOTA 26.05.2018. u 22č.

VRSTE I CENE ULAZNICA?

PARTER - 400 dinara

MOGU LI ULAZNICE DA KUPIM PUTEM INTERNETA?

Ulaznice za ovaj događaj se nalaze u internet prodaji.

Kako se koristi prodajni portal? | Uslovi prodaje i korišćenja

GDE SE NALAZE PRODAJNA MESTA?

Ulaznice su u prodaji u celokupnoj GIGS TIX prodajnoj mrežiKliknite na odgovarajući link za spisak prodajnih mesta u: 

AKO ULAZNICE ŽELIM DA PORUČIM DA MI STIGNU NA KUĆNU ADRESU?

Ulaznice možemo da vam pošaljemo kurirskom službom (Post express) u bilo koje mestu u Republici Srbiji. Cena isporuke ulaznice je 260 din. Za više informacija pošaljite nam mejl na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.

AKO ULAZNICE ŽELIM DA KUPIM KAO PRAVNO LICE (FIRMA)?

 Ukoliko ulaznice želite da kupite kao pravno lice, pošaljite nam mejl na  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.