kartice-male-bez-amex-2017

KEPA & THE FREE SPIRITS
01.06.2018.
FIRCHIE THINK TANK STUDIO

El. pošta

Koncerti

 kepa baner

Promo cena (ograničen broj) 300 din, pretprodaja 400 din, na dan koncerta 500 dinara.

Kepa & Free Spirits nam donose muzičko nasleđe grupe Smak. Pjesme koje ovaj novi sastav svira hitovi su legendarnog benda Smak, ali su predstavljene u novom ruhu. "Danas publika emotivno reaguje na ove pesme. Svi se iznenade kada ih čuju. Ove pesme su dobile novo ruho i, verujte, ja ne bih svirao u ovim godinama, ali kada je u pitanju ovaj sastav, ja jedva čekam da se popnem na binu", ističe Kepa. Objašnjava da za njega "...ove pjesme predstavljaju ličnu uspomenu na plamen Smaka, koji i dalje gori, te dodaje da je priča starog benda ostala nedovršena, kao i da na tome radi njegov novi sastav. Kroz rad na pesmama Smaka nazire se put u kom će pravcu ići autorski rad benda Free Spirits," objašnjava Kepa. Gitarista benda Free Spirits, Mihael Stojanović Fafa, odrastao je uz muziku grupe Smak te da je od 1996. godine bio tehničar legendarnom gitaristi, Radomiru Mihailoviću Točku. Vokal na albumu "Zaveštanje" je Ana Popović – mlada pjevačica iz Kragujevca.

Velike hitove grupe Smak, Kepa & Free Spirits donijeli su na svoj, unikatan, način. Sve te pjesme dobile su novo ruho, umjetničku nadgradnju. Tome su najvećeg doprinosa dali novi aranžmani poznatih pjesama, a potpisuju ih Ana Popović, Mihael Fafa Stojanović, Jovan Jovanović, Slobodan Stojanović Kepa i Dragoslav Tanasković Trnda. Naravno, za ukupan utisak, koji je apsolutno pozitivan, tu treba spomenuti i Kepa & Free Spirits. Radi se o kombinaciji studijskih i koncertnih (live) snimaka. Kada se gleda kvaliteta izvođenja – razlike nema.

Glas Ane Popović dao je posebnost ovim izvedbama. Ana je vrhunska vokalistkinja. Svaki od instrumentalista, dao je, sa svoje strane, maksimalnog doprinosa da zavještanje (ostavština, baština...) rada grupe Smak bude dostojno predstavljeno, kao što je to ta grupa stvorila i svima nama ostavila za nezaborav. "Odgovornost prema ovim pesmama uvek postoji. Suština kompozicije ne sme da bude taknuta, a pesma može da ode u 300 različitih pravaca. Mi smo završili priču sa zaveštanjem Smaka. Svakako da imamo mnogo i svojih pesama, ali ova priča mora da se završi. Nakon ovoga pravićemo naše autorske pesme i to će biti kruna našeg rada", obećali su iz grupe Kepa & Free Spirit. Držimo ih za riječ.

GDE?

NOVI SAD
FIRCHIE THINK TANK STUDIO

KADA?

PETAK 01.06.2018. u 22č

VRSTE I CENE ULAZNICA?

PROMO CENA - 300 dinara

MOGU LI ULAZNICE DA KUPIM PUTEM INTERNETA?

Ulaznice za ovaj događaj se nalaze u internet prodaji.

Kako se koristi prodajni portal? | Uslovi prodaje i korišćenja

GDE SE NALAZE PRODAJNA MESTA?

Ulaznice su u prodaji u celokupnoj GIGS TIX prodajnoj mrežiKliknite na odgovarajući link za spisak prodajnih mesta u: 

AKO ULAZNICE ŽELIM DA PORUČIM DA MI STIGNU NA KUĆNU ADRESU?

Ulaznice možemo da vam pošaljemo kurirskom službom (Post express) u bilo koje mestu u Republici Srbiji. Cena isporuke ulaznice je 260 din. Za više informacija pošaljite nam mejl na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.

AKO ULAZNICE ŽELIM DA KUPIM KAO PRAVNO LICE (FIRMA)?

 Ukoliko ulaznice želite da kupite kao pravno lice, pošaljite nam mejl na  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.