kartice-male-bez-amex-2017

DEEZ NUTS
09.04.2018.
NOVI SAD - SKC FABRIKA

El. pošta

Koncerti

deez

 

Koncert DEEZ NUTS u Fabrici je za mesec dana!

Punih deset godina Deez Nuts, australijsko/američki četverac, krstari zemaljskom kuglom i isporučuje neverovatnu dozu energije, kroz snažne, melodične, metalizirane hardcore pesme koje su ispreplitane rap ritmovima. Iza njih su četiri albuma, a na ovoj turneji promovišu "Binge & Purgatory" iz 2017. Sa njima u Fabrici nastupaju Tea Break i Self Titled

Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 800 dinara od 9. marta biće dostupne u Gigstixu, a na vratima kluba cena ulaznice iznosiće 1.200 dinara.

Tea Break aktivno svira preko deceniju i po i predstavlja jedan od poslednjih bastiona melodičnog punk/rocka u prestonici. Imaju iza sebe dva studijska albuma, nekoliko Ep-ijeva i live snimaka. Gledali smo ih u Novom Sadu u junu na To Be Punk-u. Vraćaju se u Fabriku, na mesto uspeha, kao support bendu Deez Nuts.

https://www.youtube.com/watch?v=X-Te4Gdz2kk

Lokalna podrška Self Titled su skate punk/melodic hardcore ekipa iz Beočina/Odžaka/Novog Sada koja se skupila 2015. godine. Posle nastupa na To Be Punk Festivalu 2016. godine momci kreću sa ozbiljnim radom. Nedavno su izbacili EP "Becoming Bald", koji sadrži 5 pesama ritmičnog i melodičnog panka. Bend takođe uskoro kreće na svoju prvu evropsku turneju.

https://www.youtube.com/playlist?list=PLAQCneenNSmgGUvh0X5GDf_LxzwZGL6Cz

GDE?

NOVI SAD
SKC FABRIKA

KADA?

09.04.2018. u 20h
PONEDELJAK

VRSTE I CENE ULAZNICA?

ULAZNICA - 800 dinara

MOGU LI ULAZNICE DA KUPIM PUTEM INTERNETA?

Ulaznice za ovaj događaj se nalaze u internet prodaji.

Kako se koristi prodajni portal? | Uslovi prodaje i korišćenja

GDE SE NALAZE PRODAJNA MESTA?

Ulaznice su u prodaji u celokupnoj GIGS TIX prodajnoj mrežiKliknite na odgovarajući link za spisak prodajnih mesta u: 

AKO ULAZNICE ŽELIM DA PORUČIM DA MI STIGNU NA KUĆNU ADRESU?

Ulaznice možemo da vam pošaljemo kurirskom službom (Post express) u bilo koje mestu u Republici Srbiji. Cena isporuke ulaznice je 260 din. Za više informacija pošaljite nam mejl na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.

AKO ULAZNICE ŽELIM DA KUPIM KAO PRAVNO LICE (FIRMA)?

 Ukoliko ulaznice želite da kupite kao pravno lice, pošaljite nam mejl na  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.