kartice-male-bez-amex-2017

CONNECTING LOVE
06.04.2018.
FIRCHIE THINK TANK STUDIO

El. pošta

Koncerti

connecting love baner
Connecting Love

Ulaznice možete kupiti na svim prodajnim mestima sistema Gigstix.
Pretprodaja: 200 dinara
Na ulazu: 300 dinara

LINE UP:
Ivan Dragojlović
Blur Haze
Vukašin Kićanović
Nicolas Koll

INFO:

Blur Haze
U februaru će biti tačno godinu dana kako pohađa DJ školu Vladimira Aćića. Od svih načina ispoljavanja duha, muzika je njen, a elektronika joj je bit. Spisak ranih uzora joj je dugačak, ali izdvojila je Hernan Cattaneo, James Zabiela i Pete Tong. Želi da nastupa i upozna publiku. Apsolutno je zainteresovana za produkciju. Štaviše, ka njoj gaji veću ljubav nego ka samom DJ-ingu.

Dj Vukašin Kićanović nam dolazi iz Temerina. 2013-te godine otkrio je da je muzika ono čime on želi da se bavi. Rani uzori su mu bili Marko Nastić, Magdalena, Sam Paganini, Matt Mus, Dax J, Louigi Madona. Najveći izazov mu je sopstvena produkcija.

Nicolas Koll
Zamolili smo Nikolu Smiljana (Nicolas Koll) da nam se predstavi i to izgleda ovako: "DJingom sam se počeo baviti 2005. godine. Sve se zapravo dogodilo sasvim slučajno jedne večeri kod mog prijatelja i mentora DJ Marc Times-a gdje sam prvi put imao priliku pokušati miksat na gramofonima. Uz moje prijašnje poznavanje glazbe, i vjerojatno malo sreće uspio sam umiksati ploče iste te večeri. Osjecaj koji sam imao tog trenutka kada sam zamjenio bassove mi nije dao drugog izbora nego da sutradan kupim svojih prvih 30 ploča. U početku sam se "uvjeravao" da ću to raditi iz čistog hobija. "Igrati se" na privatnim zabavama i slično. Bio sam uvjeren u to sve do svog prvog javnog nastupa. Nakon tog iskustva više nije bilo sumnje da je DJing ono čime se želim baviti.

Ivan Dragojlović
Dve godine se aktivno bavi, kako on kaže, "Didžeizmom". Pre toga se bavio produkcijom. Kada se raspao metal bend u kom je svirao, počeo je da istražuje druge žanrove i tako otkrio techno. Posećivao je žurke i festivale i potpuno se zaljubio u tu, za njega, novu kulturu. Zaljubljenost ga je navela da kupi kontrolu i počne da miksa.
"Ne znam koga bih mogao da izdvojim kao uzora, ima ih mnogo. Ako bih morao da se odlučim za tri, to bi bili Sven Vath, Raffa FL i naš Ilija Đoković. Oduševljen sam clubing scenom u NS i u okolini NS-a. Ja dolazim iz Požarevca u kome je, od žanrova muzike, primaran rock. Mislim da nemamo ni jedan klub u kome bi mogla da se čuje nešto drugačija muzika. Vi ovde imate nekoliko klubova koji su uvek puni, bar je tako kad ih ja posećujem, a to je često."

GDE?

NOVI SAD
FIRCHIE THINK TANK STUDIO

KADA?

PETAK 06.04.2018. u 21č

VRSTE I CENE ULAZNICA?

PROMO CENA - 200 dinara

MOGU LI ULAZNICE DA KUPIM PUTEM INTERNETA?

Ulaznice za ovaj događaj se nalaze u internet prodaji.

Kako se koristi prodajni portal? | Uslovi prodaje i korišćenja

GDE SE NALAZE PRODAJNA MESTA?

Ulaznice su u prodaji u celokupnoj GIGS TIX prodajnoj mrežiKliknite na odgovarajući link za spisak prodajnih mesta u: 

AKO ULAZNICE ŽELIM DA PORUČIM DA MI STIGNU NA KUĆNU ADRESU?

Ulaznice možemo da vam pošaljemo kurirskom službom (Post express) u bilo koje mestu u Republici Srbiji. Cena isporuke ulaznice je 260 din. Za više informacija pošaljite nam mejl na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.

AKO ULAZNICE ŽELIM DA KUPIM KAO PRAVNO LICE (FIRMA)?

 Ukoliko ulaznice želite da kupite kao pravno lice, pošaljite nam mejl na  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.