METALLICA 08.05.2012.

El. pošta

Koncerti

metallica

Oni su METALLICA, najveći i najuticajniji bend već trideset godina i sviraće na UŠĆU, 8. maja 2012.!

Predgrupe: MACHINE HEAD, GOJIRA.

Live Nation, Adria Entertainment i Arena Beograd sa ponosom predstavljaju jedan od najvećih muzičkih događaja ove godine. METALLICA se vraća u Srbiju i izvešće ceo "Black album". Enter Sandman, Sad but True, The Unforgiven, Wherever I May Roam, Nothing else matters odjekivaće na Ušću 8. maja. Bend će takođe svirati i pesme sa ostalih albuma.

"Black album" bio je na prvim mestima top lista u više od 25 zemalja i prodat je u više od 25 miliona kopija širom sveta. Objavljen je 1991. bez naslova a naziv "Black album" krunisala mu je javnost zbog crnih korica.
Ulaznice će se u prodaji naći od petka, 27. januara a više informacija o cenama i kategorijama ulaznice biće objavljene tokom nedelje.
Od svog osnivanja 1981. godine, bend Metallica razvio se od andergraund hevi metal benda do jednog od najuspešnijih sastava na svetu sa brojim fanovima.

Prodaja njihovih albuma (uključuje 9 studijskih albuma i jednu e.p.) kreće se u preko 100 miliona kopija širom sveta (samo u Severnoj Americi prodato je preko 65 miliona), i osvojila je zlatne i platinaste tiraže u preko 40 zemalja. "Black Album" nagrađen je prestižnim RIAA dijamantskim priznanjem (za prodaju od preko 10 miliona kopija u Americi). Njihov poslednji album, "Death Magnetic" našao se na prvim mestima u 32 zemlje i prodat je u 28 miliona primeraka širom sveta. Izdanje sa nastupa uživo (sadrži preko 8 sati uživo i video materijala), koji košta 80 dolara, prodat je u preko million primeraka širom sveta čime je dostigao rekord najprodavanijeg boks seta u istoriji.

Metallica je osvojila brojne nagrade i priznanja u svojoj karijeri uključujući 9 Grammy, 2 American Music, 2 MTV Video Music, VH-a nagradu, ERPN Action Sports i Music Artist Contribution nagradu za 2001. godinu, preko 30 California Music nagrada, NARAS San Francisco Governor priznanje 2004., MTV: ICON 2003. i najskorije ASCAP C reative Voice za 2004. godinu.

Dokumetarni film, Metallica: Some Kind of Monster, koji su 3 i po godine snimali i režirali proslavnjeni reditelji Joe Berlinger i Bruce Sinofsky, premijerno je prikazan na Sundance filmskom Festivalu u februaru 2004. U bioskopima je počeo da se prikazuju u julu 2004. Do kraja godine, film je bio nominovan za nekoliko nagrada kritike i našao se u okviru top 10 filmova za tu godinu. Nagrađen je priznanjem Independent Spirit 2005. godine za "Najbolji dokumentarac".

Na proleće 2009, Metallica je nominovana za 4 Grammy nagrade za album "Death Death Magnetic" (osvojila je 2); izdali su sopstvenu Guitar Hero igricu pod nazivom "Guitar Hero Metallica" i primljeni su u Rock and roll Kuću Slavnih.

Metallica je jedan od nekoliko bendova koji uvek dobro nastupa uživo. Njihovi koncerti, započeti u klubovima i garažama ranih osamdesetih, sada rasprodaju arene i stadijume širom sveta i konstantno donese najintenzivnije, moćno i vizuelno snažno iskustvo. Jedno od najimpresivnijih dostignuća je činjenica da Metallica stalno privlači pažnju na turnejama što je izuzetno retko u današnjem svetu industrije zabave, skupljajući stalno nove fanove.

Prodaja preko internet prodajnog portala je okončana. Prodaja na fizičkim mestima se završava u utorak 08.05.2012. u 13h!

METALLICA, koncert

Datum:

 

Mesto:

Smeštaj:

08. maj  2012.

 

Ušće, Beograd

Smeštaj u Beogradu


Ulaznice


Standing 2 = 3300 RSD
Fan pit = 4400 RSD
Seating 1 = 5500 RSD 

Vizuelni prikaz kategorija...

Fizička prodaja ulaznica: GIGS TIX Pariski magazin, Bulevar Books

Ukoliko ulaznice želite da kupite kao pravno lice, kontaktirajte nas pozivom na 021.472.4816 ili pošaljite mejl na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

Prijavi se / Sign in

Novi korisnik / New user?
Registrujte se / Sign up

Zaboravljena loznika / Forgotten password?
Resetovanje lozinke / Reset password

Kontakt

NOVI SAD: Pariski magazin, Kralja Aleksandra 12 - radno vreme radnim danima od 10h do 18h
BEOGRAD: Supermarket, Višnjićeva 10 - radno vreme radnim danima od 14h do 18h
 
Više informacija o svemu možete dobiti pozivom na 021.472.4816 ili slanjem maila na tix@gigstix.com

con_tel   021/472-48-16

emailButton   Pošalji poruku

 facebook-smalltwitter small instagram icon

Internet prodaja

GIGSTIX.COM internet prodajni portal: 

Poručite i platite ulaznice bez potrebe da dolazite na prodajno mesto. Platite platnom karticom (Visa, Visa electron, MasterCard, Maestro, American Express), elektronskim bankarstvom ili uplatom u banci ili pošti.

ems vma

eMS d.o.o. vrši posredovanje u prometu roba i/ili usluga na Internetu u ime i za račun GIGS TIX doo