WARRIOR'S DANCE FESTIVAL 15.09.2012.

El. pošta

Koncerti

wdflogo

Čuvena britanska grupa The Prodigy i AAA Production ekskluzivno i sa ponosom predstavljaju „Warrior's Dance Festival" (WDF) koji je zakazan za subotu, 15. septembar 2012. godine sa početkom u 17.00 časova. Festival će biti održan u Beogradu na Kalemegdanskoj tvrđavi, lokaciji koju je kao najimpozantniju odabrao sam bend a važi za svojevrstan muzej proslosti Beograda podignut početkom prvog milenijuma, i sa Kalemegdanskim parkom čini jednistvenu kulturno-istorijsku celinu i jedan od simbola Beograda.

Nastavljajući se na veliki uspeh prvog festivala održanog u Tokiju 2009. godine i izvrsne reakcije sa prošlogodišnjeg spektakla u Milton Keynes Bowl-u u Londonu , bend The Prodigy je odlučio da ovo iskustvo prenese ljudima u Srbiji i regionu. Osećajući da ovde imaju svoje snažno uporište, a posebno nakon nezaboravnih koncerata koje su 1995. i 2005. godine održali u Beogradu, kao i na festivalu Exit u Novom Sadu (2007. i 2009. godine) koji je tih dana zabeležio rekordne posete, članovi benda sa nestrpljenjem iščekuju ponovni dolazak u Srbiju, i to sa potpuno novim konceptualnim događajem!!!

Nema sumnje da je i na svetskoj muzičkoj sceni period od 2009. do 2011. godine pripadao grupi The Prodigy. Njihov album „Invaders Must Die" je dospeo na prva mesta muzičkih top lista, prodat je u preko 1,3 miliona primeraka širom sveta, što ga čini najuspešnijim evropskim nezavisnim albumom u 2009. godini. Čuvena po svojim podsticajnim i neverovatnim koncertnim nastupima, grupa je obišla svet prešavši preko 300,000 kilometara kako bi svirala za 2 miliona ljudi na 128 koncerata u 37 zemalja.
Trenutno su u studiju gde snimaju šesti album čije je objavljivanje planirano tokom 2012. godine.

„Warrior's Dance Festival Beograd" je osmisljen od strane članova grupe The Prodigy i predstaviće najkvalitetniji program današnje muzičke scene, zasnovan na smeloj kreaciji i ideji koja favorizuje brze, tvrde ritmove i gitare. Festival obećava da će obezbediti širok spektar zabave i koncerte na glavnoj i još dve dodatne bine naziva Take Me To The Hospital i Invaders Must Die. Koncertima će se predstavljati specijalni gosti iz Srbije i inostranstva, a na festivalskoj lokaciji će biti postavljene i razne umetničke instalacije, inspirisane futurističkom industrial tematikom, sa naravno moćnim centralnim nastupom grupe The Prodigy, koja će tom prilikom ekskluzivno za našu publiku predstaviti deo najnovijeg materijala najavljenog za 2012. godinu.

Na prvom izdanju Warrior's Dance Festivala u Beogradu će pored benda The Prodigy, kojem će ovo biti jedan od ekskluzivnih koncerata ove godine, kao specijalni gost nastupiti predvodnik nove generacije ekstremne elektronske muzike, revolucionarni i progresivni Skrillex. Jaku domaću podršku će pružiti crossover dub reaggae povratnici Eyesburn, i punkeri za sva vremena - Ritam Nereda i Goblini. Programska težnja festivala je i da se istaknu novi trendovi, pa će tako svoju muziku na festivalu predstaviti i electro punk-pop heroine Lollobrigida, psihodelična electro rock senzacija Petrol, kao i grupe čije vreme tek dolazi - industrial pioniri DreddUp, i alternativi rock bend Hype, čiji se debi album s nestrpljenjem očekuje.

Program će biti uskoro biti upotpunjen sa još izvođača čija muzika odgovara osnovnom konceptu festivala - čvrsti ritmovi i gitare, a organizatori najavljuju i niz zanimljivih akcija koje će pratiti održavanje ovog unikatnog i dugo očekivanog festivala u Beogradu.

Više informacija o samom festivalu možete saznati na oficijelnom sajtu warriorsdancefestival.com

 

WARRIOR'S DANCE FESTIVAL, festival

Datum:

 

Mesto:

Smeštaj:

15. septembar  2012. u 16.30h 17.00h

 

Kalemegdanska tvrđava, Beograd

Smeštaj u Beogradu


Ulaznice


EXIT TRIBE = 2500 RSD
Promo = 2990 RSD
Redovna = 3990 RSD
RIP = 4990 RSD 

Fizička prodaja ulaznica:

  • GIGS TIX Pariski magazin, Novi Sad
  • Corner Shop-ovi (Novi Sad, Beograd, Niš, Kragujevac, Subotica, Čačak, Kraljevo, S.Pazova, N.Pazova, Zemun, Kopaonik) - kliknite na ovaj link za mapu Corner Shop-ova
  • Bulevar Books, Novi Sad
  • Serendipiti knjižara, Novi Sad

Prijavi se / Sign in

Novi korisnik / New user?
Registrujte se / Sign up

Zaboravljena loznika / Forgotten password?
Resetovanje lozinke / Reset password

Prodajna mesta

Ulaznice za događaje možete kupiti na brojnim lokacijama u Novom Sadu, Beogradu i ostalim mestima u Srbiji.

Za više detalja o prodajnoj mreži klikni na ovaj link

Kontakt

NOVI SAD: Pariski magazin, Kralja Aleksandra 12 - radno vreme radnim danima od 10h do 18h
BEOGRAD: Supermarket, Višnjićeva 10 - radno vreme radnim danima od 14h do 18h
 
Više informacija o svemu možete dobiti pozivom na 021.472.4816 ili slanjem maila na tix@gigstix.com

con_tel   021/472-48-16

emailButton   Pošalji poruku

 facebook-smalltwitter small instagram icon

Internet prodaja

GIGSTIX.COM internet prodajni portal: 

Poručite i platite ulaznice bez potrebe da dolazite na prodajno mesto. Platite platnom karticom (Visa, Visa electron, MasterCard, Maestro, American Express), elektronskim bankarstvom ili uplatom u banci ili pošti.

ems vma

eMS d.o.o. vrši posredovanje u prometu roba i/ili usluga na Internetu u ime i za račun GIGS TIX doo

gigs_word_footer