kartice-male-2017

DEMOLITION GROUP
22.10.2017.
NOVI SAD - FIRCHIE THINK TANK STUDIO

El. pošta

Koncerti

demolition_group_baner.jpg

U nedelju, 22. oktobra od 22h u Firchie Think Tank Studiu održaće koncert kultna slovenska grupa Demolition Group, nastala 1985. godine na pepelu znamenitog post ska/punk benda Gast'r'bajter's.

Demolition Group već tridesetak godina važe za jedan od najzanimljivih slovenskih rock grupa zbog svog originalnog muzičkog i lirskog izraza, a njihovi koncerti su njihovo najjače oružje što ćemo uskoro moći i proveriti. Ako znamo da su braća Matjaž i Jože Pegam, osnivači Demolition Group, od 1982. do 1985. godine svirali i u grupi Laibach, neke nam stvari brzo postaju jasnije.

Poslednji album „Zlagano sonce" nastao je u drugoj polovini 2015. godine, a snimljen je u poznatom samoborskom studiju Podmornica gde su Demolition Group snimili i svoj prethodni album „Planet stracev", miksali live album „Na živo!" i snimili album „Sinnscapes" side projekat Sintetic Liquid braće Pegam. Album su objavili samostalno za svoju izdavačku kuću Sintetic production, a distribuciju je odradio Dallas Records.

Ulaznice možete kupiti na svim prodajnim mestima sistema GIGS TIX.
Pretprodaja: 200 dinara
Na ulazu: 300 dinara

GDE?

NOVI SAD
FIRCHIE THINK TANK STUDIO

KADA?

NEDELJA 22.10.2017. u 22č

VRSTE I CENE ULAZNICA?

PRETPRODAJA - 200 dinara

MOGU LI ULAZNICE DA KUPIM PUTEM INTERNETA?

Ulaznice za ovaj događaj se nalaze u internet prodaji.

Kako se koristi prodajni portal? | Uslovi prodaje i korišćenja

GDE SE NALAZE PRODAJNA MESTA?

Ulaznice su u prodaji u celokupnoj GIGS TIX prodajnoj mrežiKliknite na odgovarajući link za spisak prodajnih mesta u: 

AKO ULAZNICE ŽELIM DA PORUČIM DA MI STIGNU NA KUĆNU ADRESU?

Ulaznice možemo da vam pošaljemo kurirskom službom (Post express) u bilo koje mestu u Republici Srbiji. Cena isporuke ulaznice je 260 din. Za više informacija pošaljite nam mejl na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.

AKO ULAZNICE ŽELIM DA KUPIM KAO PRAVNO LICE (FIRMA)?

 Ukoliko ulaznice želite da kupite kao pravno lice, pošaljite nam mejl na  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.