kartice-male-2017

SHURIKEN MASK & BAL
28.10.2017.
NOVI SAD - NOVOSADSKI SAJAM

El. pošta

Koncerti

 Shuriken_Mask__Bal_sajam_baner.jpg
Nakon dva RASPRODATA maskenbala u 2015. i 2016. godini, ove godine nastavljamo sa tradicijom!
Predstavljamo vam ROCKWELL-a iz Velike Britanije!

⚫Tom Green, aka ROCKWELL, je bez sumnje jedan od najuzbudljivijih talenata na drum and bass sceni koji je pokupio velike simpatije renomiranih medija kao što su Billbord, Fact Magazine, Resident Advisor, Mixmag i DJ Mag!
Sjajna izdanja na najvećim muzičkim kućama Metalheadz, Ministry Of Sound, Sony Music, Critical, Neosignal, Shogun Audio i mnogim drugim!
Popularne trake su svakako "Please Please Please (Play This On The Radio)", "Underpass", "Detroit", "Full Circle", "Childhood Memories"... Posle hita "Detroit" Rockwell je podržan od strane velikana - Andy C, Chase &Status, Friction, Annie Mac, Zane
Lowe, Mistajam... Remiksovao je Netsky, London Grammar,
Riton, Friction & Skream.
Rockwell-ov zvuk je definitivno specifičan i jedva čekamo da osetimo energiju koja ne ostavlja ravnodušnim mnoge rejvere po festivalima i klubovima širom sveta!
______________________________________________________

⚫NEMY (Fokuz recordings, Celsius)
Nemanja Braković, poznatiji kao Nemy, muzikom se bavi približno 6 godina. Glavni okidač koji ga je još više pokrenuo u pravljenju traka, jeste poruka koju je dobio od Noisia-e. Tražili su traku "Signals" za Noisia Radio. Brzo nakon toga, izdavačka kuća Celsius Recordings izrazila je želju da odradi EP za njih. Pomenuti EP izlazi 16-og januara 2017. godine, pod nazivom "Broken Heart". Takođe, traka "Signals" se nalazi u tom EP-u.
Srećan je zbog saradnje sa izdavačkom kućom Celsius Recordings, iz razloga što su za nju izdavala velika imena poput: Icicle, Hybrid Minds, Maduk, Icarus, Mindscape i mnogi drugi.
______________________________________________________

⚫Drop Sensei / Novi Sad
Najaktivniji promoteri Drum and Bass muzike u Srbiji i regionu, postoje od 24. marta 2012. godine.
Od samog početka su ugostili veliki broj svetski popularnih muzičara i producenata kao što su Audio, Pythius, Delta Heavy, Kryptomedic, The Prototypes, Insideinfo, Miss Trouble, Maztek, Telekinesis, Agressor Bunx, Signs, Jade, L Plus, Billain, Chris.SU, Disphonia, A.M.C, MC Coppa, State of Mind, Mefjus, Mindscape, L33, Hybrid Minds, Prolix, Merikan, QO, Zombie Cats, Merikan, Silence Groove i više od 100 umetnika iz Srbije i regiona.
Posle 5 godine organizovanja popularnih "Šurenje" događaja, tekuće 2017. godine dobili su svoju binu na Exit Festivalu, takođe su otišli korak dalje, stvarajući potpuno novi koncept Drum and Bass događaja u Srbiji pod nazivom - SHURIKEN, koji je ujedno i prvi srpski Drum & Bass festival, a svake godine se održava leti i zimi u Novom Sadu, letnji u junu, i početkom decembra, zimski.
Više informacija o njima možete pronaći na njihovom web portalu:www.dropsensei.com

______________________________________________________

⚫Massivity (https://www.facebook.com/massivitydnb)
⚫Hosted by M.C. Bo_JAH / Serbia

______________________________________________________

⚠ PRETPRODAJA KARATA POČINJE 12. SEPTEMBRA:

Cene karata:

PROMO: 600 RSD - OGRANIČENO
REGULAR: 800 RSD
VIP: 1500 RSD - OGRANIČENO !

*AKO OSTANE KARATA, NA ULAZU ĆE BITI SKUPLJE !

*VIP ulaznica podrazumeva da će svi koji je kupe, moći od SAMOG POČETKA događaja da budu u posebno odvojenom prostoru tj. backstage-u i tom prilikom će moći uživati u društvu naših DJ zvezda gostiju i prijatelja.

www.dropsensei.com

GDE?

NOVI SAD
SKC FABRIKA
NOVOSADSKI SAJAM

KADA?

SUBOTA 28.10.2017. u 22č

VRSTE I CENE ULAZNICA?

PROMO PARTER - 600 dinara RASPRODATO!
PROMO PARTER - 800 dinara
VIP - 1500 dinara

MOGU LI ULAZNICE DA KUPIM PUTEM INTERNETA?

Ulaznice za ovaj događaj se nalaze u internet prodaji.

Kako se koristi prodajni portal? | Uslovi prodaje i korišćenja

GDE SE NALAZE PRODAJNA MESTA?

Ulaznice su u prodaji u celokupnoj GIGS TIX prodajnoj mrežiKliknite na odgovarajući link za spisak prodajnih mesta u: 

AKO ULAZNICE ŽELIM DA PORUČIM DA MI STIGNU NA KUĆNU ADRESU?

Ulaznice možemo da vam pošaljemo kurirskom službom (Post express) u bilo koje mestu u Republici Srbiji. Cena isporuke ulaznice je 260 din. Za više informacija pošaljite nam mejl na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.

AKO ULAZNICE ŽELIM DA KUPIM KAO PRAVNO LICE (FIRMA)?

 Ukoliko ulaznice želite da kupite kao pravno lice, pošaljite nam mejl na  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.