kartice-male-bez-amex-2017

http://www.gigstix.com/images/gigstix_logo_3.jpg

FRANCESCO TRISTANO - OTKAZANO
24.11.2017.
BEOGRAD - BELEXPOCENTAR

El. pošta

Koncerti

gigstix-exp-baner.png

*** OTKAZANO ***

Na osnovu Obaveštenja organizatora da je odložen koncert FRANCESCO TRISTANO-DERRICK MAY+RTS SINFONIJSKI koji je trebao biti 24.11.2017. zbog bolesti deteta Francesca Tristana. Pijanista je morao da otkaže niz nastupa u Evropi, a novi datum će biti objavljen naknadno. GIGS TIX DOO donosi odluku na osnovu obaveštenja organizatora o povratu prodatih ulaznica svim kupcima koji su ulaznice kupili preko GIGS TIX prodajne mreže i prodajnih partnera.

Svaki kupac je dužan da originalnu kartu koju je kupio donese na prodajno mesto na kojem je kartu i platio, i da u zamenu za istu dobije povrat novca. Povrat novca počinje 29.11.2017. i trajace do 10.12.2017. 

Lovefest Experience
Francesco Tristano ft. Derrick May & Simfonijski Orkestar Rts

Nakon izuzetnog prošlogodišnjeg Experience-a, odlučili smo da vam pružimo još jedno u nizu nezaboravno Lovefest iskustvo. Neobičan spoj klasičnog zvuka Simfonijskog orkestra RTS-a, Francesca Tristano-a i Derrick May-a pružiće vam neponovljiv doživljaj kombinovane muzike.

Francesco Tristano
Pijanista, specijalista barokne i savremene muzike koji je uplovio u tehno svet u kojem je danas jedan od najoriginalnijih elektronskih muzičara svoje generacije, je jedini izvođač koji izaziva gužvu kako na klupskoj sceni, tako i u klasičnim koncertnim salama. Odbijajući da se pridržava pravila, pravi je primer da čistunci klasične muzike mogu da naprave potpuni preokret u elektronskom svetu. Neustrašivost Francesca Tristano-a kombinuje epohe i stilove, omogućavajući im da se sudaraju, dočaravajući da sve što on čini predstavlja izraz otvorenog uma i stav da ne postoje granice.

Derrick May
Derrick May, poznatiji kao Mayday i Rhythm Is Rhythm, jedan je od pionira techno muzike, prepoznatljiv po svojim stalnim ispitivanjima granica. Маy je svojim muzičkim izdavanjem umnogome uticao na to da detroitska muzička scena stekne epitet prve techno scene na svetu, sada poznate i priznate kao detroitski techno. Na svojstven način, May proizvodi remikse, pametno kombinujući jak zvuk i toplinu Čikaga koju nosi u sebi.

Simfonijski orkestar RTS-a
Simfonijski orkestar RTS-a je osnovan 1937. godine kao jedan od najvećih muzičkih sastava u zemlji, a sada, gotovo 80 godina kasnije, orkestar predstavlja stub kulture i klasične muzike, ne samo u Srbiji, već i u regionu. U poslednjih osam decenija Simfonijski orkestar je umnogome doprineo kvalitetu muzičke scene, razvijajući je, i posebno negujući srpsko muzičko nasleđe. Tokom svoje bogate istorije ansambl je ugostio dirigente sa svih strana sveta i u isto vreme punio muzičke arene u Nemačkoj, Španiji, Velikoj Britaniji, Rusiji, Francuskoj, Italiji i mnogim drugim zemaljama, primajući veoma laskave kritike.

Bojan Suđić, dirigent
Simfonijski orkestar RTS-a je poslednjih 10 godina pod dirigentskom palicom dirigenta Bojana Suđića. Njegova veština da muziku vaja kao sopstveni kreativni čin ga je učinila jednom od vodećih figura, ne samo na srpskoj, već i na svetskoj sceni klasične muzike. Njegov talenat ga je odveo do više od 40 orkestara i sastava na svim stranama sveta uključujući i Rimski Simfonijski orkestar u Italiji, Karintski Simfonijski orkestar u Austriji, kao i Moskovski kamerni orksetar u Rusiji.

 

GDE?

BEOGRAD
BELEXPOCENTAR, Španskih Boraca 74

KADA?

PETAK 24.11.2017. u 22č

VRSTE I CENE ULAZNICA?

REGULAR UZLANICA - FAZA I - 1560 dinaraRASPRODATO!
REGULAR ULAZNICA - FAZA II - 2040 dinara

VIP - FAZA I - 3000 dinara

VIP GOLD - FAZA I - 8400 dinara

MOGU LI ULAZNICE DA KUPIM PUTEM INTERNETA?

Ulaznice za ovaj događaj više se ne nalaze u internet prodaji.

GDE SE NALAZE PRODAJNA MESTA?

Ulaznice su u prodaji u celokupnoj GIGS TIX prodajnoj mrežiKliknite na odgovarajući link za spisak prodajnih mesta u: 

AKO ULAZNICE ŽELIM DA PORUČIM DA MI STIGNU NA KUĆNU ADRESU?

Ulaznice možemo da vam pošaljemo kurirskom službom (Post express) u bilo koje mestu u Republici Srbiji. Cena isporuke ulaznice je 260 din. Za više informacija pošaljite nam mejl na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.

AKO ULAZNICE ŽELIM DA KUPIM KAO PRAVNO LICE (FIRMA)?

 Ukoliko ulaznice želite da kupite kao pravno lice, pošaljite nam mejl na  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.