kartice-male-2017

ALEKSANDROV - ANSAMBL CRVENE ARMIJE
11.11.2017.
NOVI SAD - SPC VOJVODINA

El. pošta

Koncerti

ans_crvene_armije_banner.png

ANSAMBL CRVENE ARMIJE ALEKSANDROV

Akademski ansambl pesama i igara ruske armije „Aleksandrov“, smatra se simbolom i ponosom ruske kulture. Ima tradiciju dugu čak 87 godina.
Bogata istorija ovog ansambla tesno je isprepletena sa istorijom Sovjetskog Saveza i savremene Rusije.

Ansambl broji više od 200 ljudi, uključujući 150 profesionalnih umetnika: soliste, muški hor, orkestar, plesačke grupe… Njihov repertoar obuhvata više od 2.000 pesama. To su narodne, rodoljubive i vojničke pesme i igre, a izvode i duhovnu muziku i klasike ruskih i svetskih kompozitora.

U celom svetu ovaj ansambl stavljaju u rang sa ruskim brendovima kao što su Boljšoj teatar, Ermitaž, Tretjakovska galerija i Muzej dijamanata moskovskog Kremlja.

Oni pevaju na gotovo svim jezicima sveta, uključujući i kineski, indijski, turski… Tokom svog dugogodišnjeg rada, ansambl „Aleksandrov“ je dobio najviša domaća i međunarodna priznanja, a mnogobrojna diskografska izdanja zabeležila su milionske tiraže.

Ansambl je osnovao profesor moskovskog konzervatorija „P. I.Čajkovski“, narodni umetnik SSSR-a, kompozitor general-major Aleksandar Vasiljevič Aleksandrov, koji je predvodio ansambl punih 18 godina.

GDE?

NOVI SAD
SPC VOJVODINA (velika sala)

KADA?

SUBOTA 11.11.2017. u 20č

VRSTE I CENE ULAZNICA?

PARTER (kategorija I) - 4000 dinara
PARTER (kategorija II) - 3000 dinara

ZAPAD 1 (kategorija I) - 2800 dinara
ZAPAD 1 (kategorija II) - 2600 dinara

ZAPAD 2 (kategorija I) - 2400 dinara
ZAPAD 2 (kategorija II) - 2200 dinara

MOGU LI ULAZNICE DA KUPIM PUTEM INTERNETA?

Ulaznice za ovaj događaj se nalaze u internet prodaji.

Kako se koristi prodajni portal? | Uslovi prodaje i korišćenja

GDE SE NALAZE PRODAJNA MESTA?

Ulaznice su u prodaji u celokupnoj GIGS TIX prodajnoj mrežiKliknite na odgovarajući link za spisak prodajnih mesta u: 

AKO ULAZNICE ŽELIM DA PORUČIM DA MI STIGNU NA KUĆNU ADRESU?

Ulaznice možemo da vam pošaljemo kurirskom službom (Post express) u bilo koje mestu u Republici Srbiji. Cena isporuke ulaznice je 260 din. Za više informacija pošaljite nam mejl na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.

AKO ULAZNICE ŽELIM DA KUPIM KAO PRAVNO LICE (FIRMA)?

 Ukoliko ulaznice želite da kupite kao pravno lice, pošaljite nam mejl na  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.